GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Laura Borràs i Jaume Alonso Cuevillas presentaran la candidatura de Junts per Valls

Carles Puigdemont intervindrà en directe al míting des de Waterloo
Laurà Borràs serà present a Valls el proper dimarts 9 d'abril | Cedida

 

Junts per Valls presentarà la totalitat de la candidatura a les properes eleccions municipals, en un acte que tindrà lloc al claustre del Convent del Carme, el dimarts dia 9 d’abril a partir de les 8 del vespre.

 

La presentació de la candidatura comptarà amb la participació de l’advocat Jaume Alonso Cuevillas, candidat de Junts per Catalunya a la circumscripció de Girona a les eleccions generals espanyoles, i Laura Borràs, exconsellera de Cultura i candidata per Barcelona. També hi intervindran l’alcalde de Valls, Albert Batet, i la cap de llista a les eleccions municipals, Dolors Farré, que presentaran les 31 dones i homes que integren la candidatura de Junts de Valls. A més, el míting comptarà amb la participació, des de Waterloo, del president Carles Puigdemont.

 

Junts per Valls presenta una candidatura renovada i amb molts noms independents

Tal com ja va avançar el partit polític fa uns dies, excepte la mateixa Dolors Farré i Marc Ayala, la resta de noms de la candidatura que s’han anat fent públics fins ara corresponen a persones que no tenen vinculació política amb l’antiga CiU-PDeCat. En aquest sentit, Farré ha expressat en diverses ocasions que «aquestes eleccions no van de sigles, van de regeneració, de vallenques i vallencs disposats a sumar, des de la proximitat, fent equip per donar més impuls al nou projecte de ciutat».

 

En aquesta llista renovada, s’ha volgut donar lloc a persones representatives del teixit associatiu i ciutadà de Valls que van des de la cultura, l’ensenyament, el medi ambient, l’arquitectura o el patrimoni «que estaran a peu de carrer per treballar colze a colze amb els vallencs». De moment, els noms que encapçalen la candidatura són el de Xavier Salat, Marc Ayala, Sònia Roca, Laia Castells i Rosa M. Rovira, amb Dolors Farré al capdavant.

 

Potser també t'interessa: