GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diversos actes vandàlics fan malbé el mobiliari urbà de Querol

Han aparegut pintades en alguns cartells de la via pública i han trencat una figura d’una salamandra
El cartell d'aquest sender local ha quedat així. | aj querol

 

El poble de Querol, a l’Alt Camp, ha viscut un cap de setmana mogut a causa de diversos actes vandàlics contra el mobiliari urbà. El municipi ha despertat amb diferents pintades en cartells situats a la via pública i amb la destrossa d’una figura.

 

La denúncia dels fets l’ha fet el mateix Ajuntament de Querol a través de les xarxes socials explicant que s’havia produït un cap de setmana de vandalisme en el poble i dient que «condemnem aquests actes lamentables».

 

També han pintat aquest senyal de STOP del municipi de Querol. | aj querol

 

Pintades en cartells de la via pública

Aquests actes vandàlics han deixat diverses pintades en alguns cartells del mobiliari públic. Per una banda, s’ha pintat a sobre de les lletres d’un senyal d’STOP del municipi. Per altra, s’ha ratllat un mapa que mostrava el sender local de Querol a Esblada amb el mateix tipus de pintura que en l’altre cas.

 

Detall de les potes de la figura d'una salamandra després que algú l'ha trencat a Querol. | aj querol

 

Destrossa de la figura d'una salamandra

A part d’aquestes dues pintades, també s’ha trobat destrossada la figura d’una salamandra que lluïa al costat de la placa de ‘Riu Gaià, Territori Salamandra’ de l’Associació Mediambiental La Sínia. La bretolada ha deixat només visible part de dues de les potes de l’animal i han arrencat la resta del cos, que estava clavat en una fusta.

 

 

També et pot interessar: