S’adjudiquen les obres d'arranjament del camí del Pont de Goi d'Alcover

Es tracta de la segona fase d’obres que començarà a principis del mes de febrer on s’eixamplarà el camí perquè hi puguin passar dos cotxes
Les obres començaran a principis del mes de febrer. | Cedida

A principis del mes de febrer començaran els treballs de la segona fase del camí del Pont de Goi d'Alcover, un dels camins principals del terme municipal, amb l'objectiu de millorar l'accés a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans.

 

Actualment l'amplada del camí és variable i dificulta, en moltes ocasions, la visibilitat envers el vehicle que circula en sentit contrari.

 

Amb aquesta actuació, es procedirà a l'eixamplament del camí fins a assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de cinc metres que permetrà circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat.

 

També s’arranjaran els desperfectes en trams puntuals del paviment que es troben deteriorats. A més, s'adequaran les entrades a les finques existents i es col·locaran reductors de velocitat.

 

Es tracta de la segona fase del projecte

La primera fase d'arranjament es va dur a terme l'any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que travessa la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions.

 

Aquesta segona fase, va des de la cruïlla amb el camí d'accés a la urbanització La Cabana fins a l'entrada de la urbanització Serradalt. Com a millora del projecte, s'inclou també la substitució de l'asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons, el tram anomenat col·loquialment ‘la pujada del Serradalt’.

 

L'empresa adjudicatària del projecte és Romà, Infraestructures i Serveis SAU i per tal de dur a terme aquests treballs s'han executat un seguit d'expropiacions i valoracions dels drets i béns afectats pel projecte.