Senyals d'indicació al polígon industrial de Valls, amb unes naus en venda al fons.

L'Ajuntament de Valls invertirà 2 MEUR en quatre anys en millores al polígon industrial

El consistori garanteix més presència policial i explora la fórmula més viable per a la recollida de brossa

L'Ajuntament de Valls executarà millores per un import de 2 MEUR al polígon industrial en un pla d'inversions que començarà enguany i s'allargarà fins el 2024. La modernització integral de l'enllumenat té un pressupost d'1,3 MEUR a repartir en diverses fases, la primera de les quals començarà enguany. També es construirà un nou dipòsit d'aigua i s'asfaltaran carrers.

D'altra banda, l'Ajuntament augmentarà la presència policial al polígon com demanaven els empresaris. Sobre la modificació de la taxa de recollida d'escombraries, ambdues parts s'han emplaçat a noves reunions per establir la fórmula del servei més viable per a les indústries. Les empreses que tracten i gestionen els residus propis quedaran exemptes de pagar la taxa municipal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'Associació d'Empresaris, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria i l'Ajuntament van reunir-se aquest dimecres, 3 de febrer, per planificar les properes inversions i actuacions de millora al polígon industrial de Valls.

Les tres parts han coincidit a reclamar als governs de la Generalitat i de l'Estat «una política decidida de suport» davant les afectacions de la Covid-19, i l'execució d'infraestructures com l'A-27».

Els tres actors s'han compromès a treballar plegats per aconseguir que el polígon de Valls sigui un dels més sostenibles de Catalunya, segons ha assenyalat el consistori en un comunicat.