V脥DEO

Explosi贸 d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCI脫

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

L鈥橝juntament de Vila-rodona adjudica les obres de la nova piscina municipal

El projecte, executat per l鈥檈mpresa COASA, tindr脿 un cost de 582.479 euros i tamb茅 inclou la construcci贸 dels vestidors
Imatge del poble de Vila-rodona, a l'Alt Camp. | J煤lia Giribets

 

Novetats respecte de la futura piscina municipal de Vila-rodona, un equipament que, si tot va b茅, obrir脿 portes l鈥檈stiu de 2020.

 

El ple municipal de l鈥橝juntament de Vila-rodona ha aprovat l鈥檃djudicaci贸 de les obres de construcci贸 de la nova piscina municipal a l鈥檈mpresa COASA, que executar脿 les obres per valor de 582.479 euros repartits en dos lots, el de la construcci贸 de la piscina (301.158 euros) i el de la construcci贸 dels vestidors (281.321 euros).

 

El projecte global inclou la construcci贸 d鈥檜na piscina per a adults de 250 m2, una piscina petita de 75m2, una zona de jocs d鈥檃igua infantils i de sol脿rium amb gespa artificial i la instal路laci贸 de para-sols i gandules amb zones d鈥檕mbra. Tamb茅 una zona de platja i dutxes, a m茅s dels vestidors.

 

El nou recinte s鈥檜bicar脿 amb acc茅s al carrer de la Pagesia Catalana en uns terrenys propietat del Casal de Vila-rodona, que n鈥檋a fet la sessi贸 d鈥櫭簊 per 35 anys. Concretament, les obres es faran on actualment hi ha les pistes de tenis, actualment en des煤s.

 

Imatge virtual de la nova piscina de Vila-rodona. | Cedida

 

La piscina del Casal deixar脿 de funcionar

Amb la construcci贸 de la nova piscina municipal, que hauria d鈥檈ntrar en funcionament per la temporada que ve, la piscina del Casal de Vila-rodona, que aquest 煤ltim any ha estat gestionada per l鈥橝juntament, deixar脿 de funcionar.

 

Marta Alegret, regidora d鈥橴rbanisme i Obres, subratlla que, l鈥檃djudicaci贸 de les obres de construcci贸 de la nova piscina municipal pret茅n posar fil a l鈥檃gulla a un projecte que s鈥檋aur脿 endarrerit un any per la ren煤ncia de l鈥檈mpresa a la qual s鈥檋avia adjudicat origin脿riament el projecte.

 

Aprovaci贸 de les ordenances fiscals per al 2020

El ple municipal tamb茅 ha aprovat la revisi贸 de les ordenances fiscals per l鈥檃ny 2020. El consistori augmentar脿 un 1,5% la taxa d鈥檈scombraries (segons IPC prov铆ncia Tarragona) amb l鈥檕bjectiu de reduir el d猫ficit en el servei. D鈥檃questa manera, els ve茂ns i les ve茂nes passaran de pagar 86 euros a pagar-ne 87,29, 茅s a dir, 1,24 euros anuals.

 

El cost del servei de la brossa 茅s de 85.000 euros anuals i els ingressos que suposa actualment s贸n de 60.000 euros, insuficients per sufragar el cost complet. Marc Badia, regidor d鈥橦isenda, explica que el govern municipal vol evitar augmentar encara m茅s la taxa d鈥檈scombraries, que hauria de pujar un 30% per a aconseguir cobrir-ne tot el cost.

 

L鈥橝juntament tamb茅 aplicar脿 una revisi贸 del preu de la matr铆cula del pavell贸 municipal per tal de fomentar la pr脿ctica de l鈥檈sport entre nens i nenes, de manera que estaran exempts de pagar la inscripci贸 fins als 14 anys. Finalment, s鈥檈limina l鈥檕pci贸 de pagament en efectiu dels rebuts de la Llar d鈥橧nfants. La resta d'impostos i de taxes es mantenen congelades.

 

Tamb茅 et pot interessar:

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris