Albert Batet, l'alcalde de Valls, ja és pare del seu primer fill

El nom del nen és Albert Batet Navarro. Ha nascut amb un pes de 3 quilos i 600 grams, i fa 51 cm
Albert Batet ha donat a conèixer la notícia amb aquesta fotografia de la mà del seu fill | Albert Batet

 

El primer fill de l'alcalde de Valls, Albert Batet, i d'Olga Navarro va néixer ahir dimarts, 19 de març, a les 20.30 h del vespre. El naixement va tenir lloc a l’Hospital Dexeus de Barcelona en una data especial en el calendari tradicional català: era el dia de Sant Josep i també el Dia del Pare.

El nom del nen és Albert Batet Navarro. Segons fonts properes a la família, s'ha volgut seguir amb la tradició familiar de posar el nom del pare als descendents. Ha nascut amb un pes de 3 quilos i 600 grams, i fa 51 cm.

La notícia l'ha donat a conèixer el mateix batlle a través del seu perfil d'Instagram en què ha donat les gràcies per les mostres d'estima rebudes i ha destacat que la mare està molt bé i que «és una gran mare, valenta i carinyosa». Batet, que el passat 5 de març va celebrar el seu 40è aniversari, ha conclòs que amb l'arribada del seu primer fill se sent «l'home més feliç del món».

Albert Batet va anunciar, la setmana passada, que no tornarà a optar a l'alcaldia vallenca

Albert Batet, alcalde de Valls | J.V.

 

L'actual batlle de Valls va anunciar, dijous passat al vespre, que no es presentarà com a candidat a l’alcaldia de Valls en les properes eleccions municipals del 26 de maig. Va pronunciar una esperada conferència a la Casa de Cultura de Valls sota el títol 'Més impuls per Valls', on va manifestar que no serà el cap de llista de Junts per Valls als comicis. Una decisió que també pot haver estat influïda per la seva imminent paternitat. L'alcaldable per Junts per Valls, en aquesta ocasió, serà l'actual regidora de Via Pública, Dolors Farré.

Olga Navarro va acompanyar-lo durant tota la conferència visiblement emocionada. De fet, l'esposa de Batet també va ser el centre d'atenció en diversos moments de l'acte a causa de l'avançat estat en què es trobava l'embaràs. En aquest sentit, fins a darrera hora de dijous no hi va haver la certesa que la conferència es faria en el dia i l'hora programada, ja que hi havia moltes possibilitats que la mare es posés de part.

Potser també t'interessa:

"ALERTA: Es tapen diversos forats en aquest poble de l'Alt Camp" "Llistes electorals del Rourell per les eleccions municipals 2019"