L'alcaldessa de Valls, sobre el brot de coronavirus a la residència Ballús: «Hi destinem el màxim de recursos»

Dolors Farré dona un missatge de solidaritat als familiars dels residents

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha llançat un missatge de solidaritat a les famílies dels residents de la residència d'avis on hi ha el brot de coronavirus. «Sé que són uns moments molt durs; vull expressar el meu efecte i condol al resident que va morir», afirma l'alcaldessa. Aquest dijous es va confirmar la primera mort en aquest geriàtric que acumula una vintena de positius en covid-19. «Hi destinem el màxim de recursos i esforços», ha declarat.

L'alcaldessa recorda que Generalitat i Ajuntament han assumit el control de la residència, amb el doble objectiu de garantir l'assistència als avis i evitar l'expansió del virus dins i fora del centre. «Estem en uns moments difícils, però ens en sortirem d'aquesta situació», ha manifestat.

L'alcaldessa ha expressat la seva confiança i agraïment a les persones i institucions implicades, reiterant que es treballa de forma coordinada entre els departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies, l'Ajuntament, el Pius Hospital, la Fundació Vilaniu, el CAP Doctor Sarró i tot el sistema sanitari de Valls. En aquesta línia, Dolors Farré també ha volgut agrair a tots els professionals que s'han mobilitzat per contenir aquest brot a la residència Ballús, situada a la carretera del Pla, amb una seixantena d'avis.

"👉La decisió del Departament de Treball sobre l'ERTO de l'empresa Lear de Valls" "🎉La gran iniciativa que prepara VallsConfinat quan acabi la pandèmia del coronavirus"