GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alcover finalitza els treballs de millora del carrer 11 de setembre

Aquestes actuacions s'emmarquen en el Pla Local de Seguretat Viària 2019-2022
També s'ha incorporat una zona de càrrega i descàrrega que facilitarà la tasca als comerços | Ajuntament d'Alcover

 

L'Ajuntament d'Alcover ha executat una de les actuacions incloses en el Pla Local de Seguretat Viària, en el marc d’un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, com és la nova senyalització viària al carrer 11 de setembre i a l'Avinguda de Reus.

 

Els treballs han consistit a reestructurar la zona d'estacionament en bateria, que ha passat a ser de bateria inversa, és a dir, que l'aparcament del vehicle es fa marxa enrere però la incorporació a la carretera es fa de cara. Amb aquesta acció es vol es minimitzar els possibles accidents i que la incorporació de la via sigui més segura per totes les parts, vehicles i vianants al pas de vianants corresponent a l'alçada de l'Avinguda de Reus i del carrer Dr. Pere Güell. A més, també s'ha delimitat i pintat el nou pas de vianants entre l'encreuament de l'Avinguda de Reus i el carrer 11 de setembre, per fer-lo més visible.

 

Per altra banda, s'ha incorporat, al carrer 11 de setembre, una zona de càrrega i descàrrega que facilitarà la tasca als comerços i proporcionarà una zona fixa d'estacionament pel centre de rehabilitació, ubicat al carrer Doctor Pere Güell. Amb aquesta mesura es preveu eliminar possibles alteracions del trànsit en aquesta via, causades per un mal estacionament dels vehicles de transport, que sovint paren en doble fila.

 

Aquestes actuacions s'emmarquen en el Pla Local de Seguretat Viària 2019-2022 que contempla una sèrie de recomanacions amb l'objectiu reduir l’accidentalitat i la prevenció de sinistres a la xarxa viària urbana del poble i aconseguir fer d'Alcover una vila més segura.

 

Potser també t'interessa: