Imatge d'una pancarta del PSC a Valls

Arrenquen una pancarta del PSC a Valls 48 hores després de penjar-la

Rosa Maria Ibarra lamenta que «no tots els partits ens puguem expressar lliurement»

El Partit Socialista de Catalunya a Valls ha denunciat l'arrencada d'una pancarta electoral que havien penjat al carrer d'Avenir durant l'inici de la campanya electoral. La diputada vallenca Rosa Maria Ibarra ha fet públic l'atac a través del seu compte de Twitter, lamentant que la pancarta no hagi durat «ni 48 hores», ja que va ser arrencada la nit d'aquest dissabte, 13 d'abril, i la pancarta havia sigut penjada durant la matinada de dijous a divendres. 

La socialista vallenca ha compartit dues fotografies on es pot veure com es veia la pancarta penjada des del carrer de l'Avenir, a més d'una segona foto on la pancarta ja ha desaparegut. Ibarra ha lamentat que «no tots els partits ens puguem expressar lliurement». 

Per la seva banda, la secció de les Joventuts Socialistes (JSC) de Valls i l'Alt Camp també han denunciat que els cartells de la JSC també han estat arrencats, però afirmen que «el que no saben és que som imparables».

Ciutadans denuncia un atac feixista a la seva seu de Calafell

El PSC no és l'únic partit que ha patit alguna bretolada a Tarragona després de l'inici de la campanya electoral per les eleccions generals del 28 d'abril. Aquest dissabte Ciutadans denunciava que la seva seu al municipi de Calafell, al Baix Penedès, havia patit un «atac feixista». Alguns individus van fer pintades a la façana de la seu, ratllant el nom del partit i dibuixant esvàstiques ratllades. A més, també van manipular el pany del local.