Atraquen i agredeixen un ancià al Barri Antic de Valls

Els fets es van produir a mitja tarda d'aquest divendres, 26 d'octubre
Els fets es van produir al Barri Antic de Valls, els veïns del qual han alçat la seva veu contra la situació. | J.G.

 

Un home de 88 anys va ser atracat i agredit aquest divendres, 26 d'octubre, a Valls. Els fets es van produir a mitja tarda, cap a dos quarts de sis, a la plaça de la Zeta, que es troba situat en ple Barri Antic de la capital de l'Alt Camp. Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'home va ser atracat i van robar-li les poques monedes que en aquell moment duia a sobre, el canvi després d'haver comprat el pa, uns tres euros. A més, va rebre diversos cops per part del seu agressor.

Diversos testimonis van poder veure instants després com una persona jove fugia corrent del lloc dels fets, si bé ningú ni va poder retenir-la. La Policia Local de Valls i els Mossos d'Esquadra van ser alertats d'aquests fets quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda. La policia catalana ja s'ha fet càrrec de la investigació dels fets, tot i que hores d'ara encara no s'ha fet cap detenció a un delinqüent que podria ser habitual a la zona. Al lloc on es va produir aquest atracament, també va assistir-hi una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va traslladar la víctima al Pius Hospital de Valls, on va acabar de ser atesa.

Queixes des del Barri Antic de Valls, la zona on es van produir els fets

La situació ha generat preocupació al Barri Antic de Valls, la zona de la ciutat on van tenir lloc els fets. La mateixa associació de veïns va queixar-se de la situació a l'alcalde Batet i a la resta de l'equip de govern municipal:

Albert Batet no va trigar a respondre qualificant aquesta situació d'«intolerable» i anunciant que ha demanat «accions» a la Policia Local de Valls i als Mossos d'Esquadra:

"ÚLTIMA HORA: Espectacular accident amb ferits a l'Alt Camp" "L'alcoverenc Pere Requena participarà en el RallyRacc Catalunya Costa Daurada"