GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El campanar de Valls ha rebut visites ‘solidàries’ al juliol

L’Ajuntament ha col·laborat amb la Lliga contra el càncer i ha ofert una visita a Sant Joan als assistents al Festival de Música de Santes Creus
Una imatge de la visita al campanar de Valls, el passat mes de juliol. | Cedida

 

Diverses persones d’arreu de Catalunya han pogut gaudir d’una visita al campanar de Sant Joan de Valls. Es tracta de gent que va comprar entrades als tres concerts del Festival de Música de Santes Creus i que gràcies a això van poder viure l’experiència de veure la famosa església vallenca. Aquesta doble activitat de concert + visita neix d’una col·laboració de l'Ajuntament de Valls amb la Lliga contra el càncer.

 

En total es van fer dues visites al campanar amb força assistència. Les sortides es va dur a terme el passat dissabte 28 de juliol al matí amb 54 participants procedents de diversos llocs com Barcelona, Tarragona, Reus, Mataró, Manresa, La Bisbal del Penedès, El Vendrell i altres pobles de l’Alt Camp. En l'excursió van poder comprovar de primera mà les espectaculars vistes que hi ha des de dalt del campanar de Sant Joan. En acabar, van poder degustar gratuïtament un tast de vermut Montseta, gentilesa de l'establiment Magatzem del Vermut.

 

Concerts amb finalitat solidària a Santes Creus

El Reial Monestir de Santes Creus, va ser l'escenari durant el mes de juliol d'un cicle de concerts després de l'exitosa represa de l'any passat. La Fundació Música Solidària impulsa aquest festival que uneix música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori, de la mà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona. Aquesta segona edició del festival ha estat dedicada a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, que aquest any celebren el seu 25è aniversari.

 

Els beneficis dels tres concerts que s'han fet, van destinats a finalitats solidàries, especialment als programes que realitzen tasques d'orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies. Aquests programes, juntament amb les tasques d'investigació i prevenció, conformen el nucli de l'activitat de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona.