GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junts per Catalunya és el partit que presenta més candidatures a l'Alt Camp

La formació vol posar en valor el compromís, la feina feta i l’actiu que representen els seus alcaldes, alcaldesses i candidats/es a l’Alt Camp presentant llistes en fins a 17 pobles
Fins a 17 municipis tindran candidatura de Junts per Catalunya a l'Alt Camp | Cedida

 

Junts per Catalunya serà la formació que major número de candidatures presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig a l’Alt Camp. Fins a 17 municipis tindran candidatura de Junts per Catalunya, en una aposta clara de la formació per teixir candidatures transversals, plurals i estretament vinculades als diferents municipis de la comarca.

 

La formació política destaca així la seva importància territorial, posant en valor el compromís i la feina feta pels alcaldes i alcaldesses de la comarca, així com pels respectius candidats i candidates que opten a les diferents alcaldies.

 

Així, Junts per Catalunya presentarà candidatura als següents municipis amb els seus respectius caps de llista: Aiguamúrcia (Fina Bartolí), Alcover (Àngel Clares), Alió (Francesc Jofré), Bràfim (Marc Saperas), Cabra del Camp (Salvador Pérez), La Masó (Josep Solé), El Milà (Antoni Palau), Montferri (Josep Ruiz), Nulles (Jordi Sànchez), El Pla de Santa Maria (Mateu Montserrat), El Pont D’armentera (Montse Feliu), Puigpelat (Marta Blanch), La Riba (Josep Fort), Rodonyà (Enric Ferré), El Rourell (Carme Basora), Valls (Dolors Farré) i Vilabella (Joan Maria Sanahuja).

 

Les candidatures comarcals, així com la llista completa per la ciutat de Valls van ser presentades dimarts en un acte multitudinari que va omplir de gom a gom el Convent del Carme amb la presència de Jaume Alonso-Cuevillas, Laurà Borràs i amb la intervenció en directe del Molt Honorable President Carles Puigdemont. Laura Borràs, en la seva intervenció, va remarcar que la candidatura de Junts per Valls i les diverses candidatures dels municipis de la comarca reflecteixen a la perfecció, a nivell local, els valors de Junts per Catalunya i que en aquests moments tan transcendentals «cal sumar i no restar».

 

Potser també t'interessa: