Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La pluja provoca canvis en actes de la festa major de Santa Tecla 2019

Arriba una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de Valls

S’entregaran premis a l'originalitat, l'artesania dels vestuaris i es crea un premi grupal per a comparses de 400 euros
El Carnaval Infantil de Valls tindrà lloc el proper divendres 1 de març . | Ajuntament de Valls

 

El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 1 de març a partir de les sis de la tarda a la plaça del torrent del Titit i que finalitzarà a la plaça del Pati, on tindrà lloc la desfilada de tots els participants.

 

Apuntar-se al Centre Cívic de Valls

Els nens i nenes, fins a 14 anys, que vulguin participar del concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic de Valls fins al dia 27 de febrer a les 13 hores.  L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores. També es pot enviar la inscripció a través del correu electrònic a centrecivicvalls@gmail.com.

 

Només disfresses de creació pròpia

En el certamen d'enguany s'han establert dues categories individuals amb premis a la disfressa més original i a la més divertida i, una nova categoria grupal per comparses. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de 30. Per a la difusió del concurs, l'organització ha editat  fulletons que s'han distribuït entre l'alumnat de les escoles i en diferents equipaments de la ciutat. Finalment, l’organització especifica que només podran participar les disfresses de creació pròpia, així, queden descartades les disfresses adquirides o comprades en establiments.

 

 

La rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls, a través dels premis del concurs de disfresses per a nens i nenes, el Grup del Teatre Principal i el Centre de dansa Infinity amb la interpretació de la comitiva de Sa Magestat i l'Associació de Veïns del Barri Antic com a membres del jurat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris