Arriba una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de Valls

S’entregaran premis a l'originalitat, l'artesania dels vestuaris i es crea un premi grupal per a comparses de 400 euros
El Carnaval Infantil de Valls tindrà lloc el proper divendres 1 de març . | Ajuntament de Valls

 

El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 1 de març a partir de les sis de la tarda a la plaça del torrent del Titit i que finalitzarà a la plaça del Pati, on tindrà lloc la desfilada de tots els participants.

 

Apuntar-se al Centre Cívic de Valls

Els nens i nenes, fins a 14 anys, que vulguin participar del concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic de Valls fins al dia 27 de febrer a les 13 hores.  L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores. També es pot enviar la inscripció a través del correu electrònic a centrecivicvalls@gmail.com.

 

Només disfresses de creació pròpia

En el certamen d'enguany s'han establert dues categories individuals amb premis a la disfressa més original i a la més divertida i, una nova categoria grupal per comparses. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de 30. Per a la difusió del concurs, l'organització ha editat  fulletons que s'han distribuït entre l'alumnat de les escoles i en diferents equipaments de la ciutat. Finalment, l’organització especifica que només podran participar les disfresses de creació pròpia, així, queden descartades les disfresses adquirides o comprades en establiments.

 

 

La rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls, a través dels premis del concurs de disfresses per a nens i nenes, el Grup del Teatre Principal i el Centre de dansa Infinity amb la interpretació de la comitiva de Sa Magestat i l'Associació de Veïns del Barri Antic com a membres del jurat.