La comèdia 'Escape room' arriba al Centre Cultural de Valls

La comèdia dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt es representarà el 16 de febrer
Escena de l'obra Escape Room | teatrebarcelona.com

Aquest dissabte 16 de febrer s'estrenarà la comèdia 'Escape room' a Valls. Narra la història de dues parelles que acudeixen a un Escape room al barri barceloní d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat el cadàver d'un home a un contenidor. La seva intenció és gaudir d'una jornada divertida i diferent amb els seus amics, però quan s'inicia l'activitat i el rellotge comença a restar minuts, tot un seguit de coses estranyes succeeixen. És en aquell moment quan se n'adonen que l'activitat no serà tan divertida com ells pensaven. Una comèdia emmarcada en un ambient de terror que posarà a prova valors humans com el de l'amistat. 

Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula vives són els encarregats de donar vida als quatre personatges protagonistes immersos en aquest Escape room. El primer, a més, és un dels directors de l'obra, juntament amb l'Hèctor Claramunt, dos joves promeses del teatre.

Escena de l'obra Escape Room | teatrebarcelona.com
 
 

La tendència de l'Escape Room han adquirit una gran popularitat 

Una activitat lúdica que fa relativament  poc temps que ha arribat al nostre territori, però que ha guanyat una gran popularitat entre els habitants. Jornades en les quals hi ha un lligam molt estret entre la diversió i la tensió d'aquells que decideixen participar en un Escape room. A més, hi ha de temàtiques molt diverses: històrics, de por, d'enigmes, basats en pel·lícules i, fins i tot, algunes empreses ja han apostat per jocs exteriors.

  

Consisteix en un joc en el qual un grup de persones són tancades en un espai reduït i, a través de diverses pistes que han d'anar descobrint, han d'aconseguir la clau per sortir en un temps limitat.

Les entrades es poden comprar 'online'

L'obra de teatre té una durada de 90 minuts i començarà a les 21.00 hores del vespre al Centre Cultural de Valls. El preu de les entrades és de 22 euros, les quals es poden comprar online punxant sobre aquest enllaç

"ATENCIÓ: Mor a Valls el soci número 1 del Barça" "Querol ja té la seva plaça ‘1 d’octubre’"