Arriba una nova edició del concurs de relats breus per Sant Jordi de Valls

El certamen, convocat per la regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls, s'adreça a persones joves de 12 a 35 anys i contempla 4 categories. El termini de presentació dels relats finalitza el divendres 8 de març
Lliurament dels premis d'una edició anterior del concurs als jardins de la Biblioteca Popular de Valls | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

La Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls convoca una nova edició del Concurs de relats breus Sant Jordi 2019 en el qual poden participar persones d'entre 12 i 35 anys en diverses categories. Aquesta és la dotzena edició del certamen i el termini per presentar els relats finalitza el 8 de març.

1.220 € de premi repartits en diverses categories

Els premis del Grup A són de 180 € (1r premi) i 80 € (2n premi) i els premis del Grup B i C són de 220 € (1r premi) i 130 € (2n premi), respectivament. En concret, en primer lloc, el Grup A s'adreça a alumnes escolaritzats/des als centres de secundària de Valls i es divideix en 2 categories: en el Grup A.1. hi poden participar alumnes de 1r i 2n d'ESO i en el Grup A.2. hi poden participar alumnes 3r i 4t d'ESO. En segon lloc, el Grup B s'adreça a persones de 16 a 25 anys i, en tercer lloc, el Grup C es destina a persones de 26 a 35 anys, totes elles residents al Camp de Tarragona (comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès).

Consulta les bases al web de Valls Jove

Segons les bases aprovades del concurs, tots els treballs presentats d'aquesta convocatòria hauran de complir aquestes característiques: hauran de ser inèdits, no poden haver guanyat cap concurs anteriorment, hauran d'estar escrits en català i tenir una extensió màxima de 3.000 paraules (no hi ha extensió mínima). La temàtica és lliure i cada participant podrà presentar un sol relat. Per una banda, es poden entregar per correu electrònic a l'adreça especificada a les bases del concurs concursrelats@valls.cat. Per altra banda, es poden entregar tant per correu certificat com de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Valls.

Escriptors premiats en una edició anterior del concurs davant de la Biblioteca Popular de Valls | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

Un any més, les llibreries vallenques se sumen a la iniciativa

El concurs compta amb la col·laboració de les llibreries vallenques Adserà, Ditec, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30 € per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d'ESO. Enguany, també hi col·labora l'editorial vallenca Cossetània Edicions.

"ATENCIÓ: El poble de l'Alt Camp que sortirà a 'El Foraster' de TV3" "Els projectes més innovadors dels emprenedors de l'Alt Camp"