GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Oberta la convocatòria d'ajudes per a estudiants de Valls d'ensenyament postobligatori del curs 2019-2020

La iniciativa és promoguda per Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls
Les sol·licituds s'han de presentar a l'oficina del servei de Joventut, a l'Espai Ca Creus | Redacció

 

Un any més Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls convoquen una nova edició de les ajudes per a estudis postobligatoris d'estudiants de la ciutat. Enguany, s'arriba a la setena edició, gràcies al treball conjunt entre entitats i l'Ajuntament de Valls que permet assolir aquest important repte per a la ciutat.

 

Aquestes beques tenen per a finalitat ajudar econòmicament als estudiants que realitzin estudis postobligatoris per al curs 2019/2020. D'aquesta manera es pretén que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l'accés a la formació postobligatòria per raons econòmiques en el marc de la igualtat d'oportunitats i, de facilitar i millorar la formació de les persones joves com a pas previ al futur procés d'inserció laboral. Les bases de les ajudes tenen en compte, doncs, la situació econòmica familiar, però també l'expedient acadèmic dels estudiants per tal de premiar els que presenten un bon resultat en els seus estudis.

 

El pressupost total de les ajudes és de 10.000 euros i s'estima que poden arribar a beneficiar a més de quaranta alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació. En el cas dels estudis fora del municipi les ajudes s'incrementen en concepte de transport.

 

El calendari per a la presentació de sol·licituds de la primera convocatòria és entre el 15 i el 26 de juliol a l'oficina del servei de Joventut: Espai Ca Creus (c/ Sant Pere, 2), despatx de la primera planta, de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h; o bé contactant via telefònica al 977 60 98 49 o a través del correu electrònic. En segona convocatòria el termini de presentació de sol·licituds serà del 16 al 27 de setembre, de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h, i dimecres i dijous de 17.00 h a 19.00 h.

 

Podran presentar-se a la convocatòria les persones joves empadronades a Valls i nascuts a partir de l'1 de gener de 1994, que el curs 2019/20 es matriculin en estudis de batxillerat o formació professional (cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior) o PFI.