GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP de Valls obrirà el seu despatx a l’Ajuntament aquest 12 d’octubre

El partit hi rebrà la ciutadania per recollir les seves queixes o comentaris sobre la situació actual de Valls
Imatge exterior de l'Ajuntament de Valls. | ACN

 

La Crida per Valls-CUP no farà festa aquest divendres 12 d’octubre amb motiu del Dia de la Hispanitat. D’aquesta manera, el partit anticapitalista obrirà el seu despatx a l’Ajuntament de Valls amb l’objectiu de rebre tots aquells ciutadans que vulguin adreçar-s’hi i així recollir les seves queixes o comentaris sobre la situació actual del municipi.

 

La formació independentista també està oberta a rebre propostes o peticions procedents de la ciutadania. Segons han informat en un comunicat, el despatx estarà obert en horari de matí, de 9.00 a 10.30 hores i de 12.00 a 13.30 hores. S’ha fet d’aquesta manera, per poder compatibilitzar-ho amb la manifestació antifeixista que hi ha convocada per aquest divendres a les 11.00 hores a la plaça de l’Estació de Valls, a la qual el partit anima a participar, segons es pot llegir en el comunicat.

 

El partit defensa que el 12 d'octubre «no hi ha res a celebrar»

Amb aquest acte, la CUP de Valls vol denunciar que el 12 d’octubre, dia de la hispanitat, «no hi ha res a celebrar». Segons la Crida per Valls-CUP, «celebrar el 12 d’octubre implica commemorar una efemèride com l’inici de la colonització d’Amèrica, amb tot el que va suposar pels seus pobles indígenes». 

 

El partit considera que «el 12 d’octubre representa l’inici de l’explotació i el genocidi de gran part dels pobles indígenes d’Amèrica, a més de la posterior intensificació del comerç d’esclaus».

 

La CUP denuncia «la creixent presència de simbologia feixista a Valls»

Per altra banda, el partit independentista també denuncia la «intensificació de les actituds i concentracions feixistes» durant la commemoració d’aquesta diada i apunten especialment a les manifestacions fetes a Barcelona. En aquesta línia, la Crida per Valls-CUP vol denunciar «la creixent presència de simbologia feixista a Valls» i reforça la convocatòria de la cercavila antifeixista convocada per aquest divendres a la capital de l’Alt Camp.