Alcover acull un nou curs per a la gent gran de l’Aula d'Extensió Universitària de la URV

Començarà el 4 de novembre i la inauguració anirà a càrrec de la filòloga i escriptora Remei Barberà Gomis
Hi ha un centenar de persones matriculades. | Cedida

L'Ajuntament d'Alcover i la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració de l'Escola d'Adults d'Alcover, presenten un nou curs acadèmic de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran amb l'objectiu d'oferir una sèrie de conferències que els permetin l'accés als coneixements del món actual. En aquest curs 2019-2020 s'han matriculat prop d'un centenar d'alumnes.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat i vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

Aquestes xerrades són impartides pel professorat de la URV de Tarragona i permeten enriquir-se i debatre sobre temes d'actualitat recent, el món de la tecnologia, nous descobriments, la història, la política, la música, el cinema, etc... 

Ca Cosme serà l’escenari de les ponències

La Casa de Cultura Ca Cosme serà l'escenari d'aquestes ponències i el tret de sortida serà el proper dilluns 4 de novembre, amb la inauguració del cicle a càrrec de la filòloga i escriptora Remei Barberà Gomis sobre la figura de Montserrat Roig, escriptora en català de novel·les, contes, assaig, reportatges i articles periodístics.

El cicle de ponències s’allargarà fins al maig de 2020. Les sessions es duran a terme cada dilluns a les 18.00 hores i tractarà temes tan diferents com l’art, el cervell humà, la publicitat, el positivisme, l’Everest o els mites de l’alimentació, entre d'altres. Aquesta iniciativa ajudarà a complementar tota l'oferta educativa que ja està impartint actualment l'Escola d'Adults.

"👉ATENCIÓ: Ja es coneixen els 20 projectes de Valls que rebran una subvenció dels Ajuts al Teixit Cultural" "🚶El Pla de Santa Maria inaugurarà una nova ruta de senderisme amb una caminada popular"