Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detenen un home a Calafell que havia fet vuit robatoris amb força a domicilis

ALERTA

Tres homes es fan passar per policies per robar en un domicili d'Ulldecona

Alcover Funciona ha finalitzat els cursos d'aprofitament, conservació i millora de forestal

Alcover Funciona amb la realització d’aquests certificats ofereix noves oportunitats laborals i formatives per les persones aturades
Les classes pràctiques han consistit en la neteja de la llera del riu Glorieta, el camí de la Font Fresca i el camí dels Quints | Cedida

 

Alcover Funciona ha ofert, durant el primer semestre d’aquest any 2019, dos certificats de professionalitat adreçats a l’aprofitament, la millora i la conservació dels espais forestals. Els alumnes del curs han dut a terme un total de 230 hores repartides entre classes teòriques i classes pràctiques adreçades a la neteja i manteniment de la llera del riu Glorieta, el camí de la Font Fresca i el camí dels Quints, que permet la conservació d’aquests entorns forestals.

 

Les activitats realitzades durant el mes de juliol i agost han estat el desbrossament de vegetació amb moto serra i desbrossadora per capacitar als alumnes amb coneixements de les espècies i vegetacions d’aquestes zones. A part d'aquestes pràctiques, també s'han realitzat diferents sortides al Paratge Natural de Poblet, a la Casa del Bosc a Santa Coloma de Farners per veure l’explotació del suro i al Museu de la Mel d'Alcover. 

 

L'Ajuntament d'Alcover és Centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que ens permet realitzar cursos subvencionats al 100% per les persones aturades, mitjançant els diferents programes formatius que s’ofereixen a través de la Regidoria d’Alcover Funciona en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient.

 

Alcover Funciona amb la realització d’aquests certificats ofereix noves oportunitats laborals i formatives per les persones aturades, per oferir una major qualificació professional en la seva inserció laboral a través d’aquests cursos ocupacionals subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris