Dansa-teatre per a infants al Convent de les Arts d’Alcover

La companyia Blink Flash vol apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als infants
Una imatge de l'espectacle de dansa-teatre per a infants Blink Flash Duncan de la Cia. Blink Flash. | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà el proper diumenge, 10 de febrer a les 11.30 hores, un espectacle de dansa. Sota el nom de ‘Blink Flash Duncan’, l’espectacle anirà a càrrec de la Cia. Blink Flash. En la proposta es descobreix el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la ballarina Isadora Duncan. La peça es una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

 

La companyia Blink Flash neix l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als infants.

 

Les entrades per aquest espectacle es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 6 euros en l’entrada general i de 4 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està recomanat a partir de 2 anys i forma part dels abonaments Petits i Grans i General.

 

Escola de l'espectador al Convent de les Arts

Diumenge 10 de febrer a les 12.30 hores al Convent de les Arts es durà a terme un taller d'espai creatiu amb la ballarina Montse Roig on els nens i nenes compartiran la dansa i descobriran objectes amagats que disparen el moviment i el ritme. El taller, segons especifica l'organització, tindrà una capacitat per a 15 infants, preferiblement d’ 1 a 4 anys i que puguin caminar, acompanyats d’un adult que participa al taller. Les inscripcions es poden fer, fins a omplir places, a conventarts@alcover.cat i el mateix dia de l’espectacle.

Més notícies de la categoria Alt Camp