Crida per localitzar el vallenc Javier López Pariente que es trobaria desaparegut des del maig

Va ser vist, per última vegada, a la plaça del Pati
Imatge del desaparegut | Cedida

Segons han informat els seus familiars a través de les xarxes socials, el vallenc Javier López Pariente, de 36 anys, es trobaria desaparegut des del mes maig, quan la família va deixar de tenir notícies d'ell. En aquest sentit, abans de l'estiu l'home residia al Barri Antic de Valls i va ser vist, per última vegada, a la cèntrica plaça del Pati. A més, des de fa unes setmanes tampoc ha anat a treballar i des del mes de juny té el cotxe immobilitzat. 

El desaparegut fa 1,78 metres d'alçada, té els ulls marró clar i és de complexió prima. A més, com a tret distintiu, té en el canell dret un tatuatge amb tipografia xinesa. Davant d'aquesta situació, la família demana que si algú el localitza o pot aportar nova informació sobre ell que avisi als Mossos d'Esquadra, a la Policia Local de Valls o que es posi en contacte amb ells a través del número 629616243.

"El primer municipi de l'Alt Camp que té un punt de recàrrega de vehicles elèctrics" "AGENDA: Tots els detalls de la nova temporada dels Teatres de Valls"