Cursa del Calçot de Valls.

Valls acollirà una nova edició de la Cursa del Calçot

Serà el diumenge 8 de març i es podran fer dos recorreguts de 5 o 10 quilòmetres. Com a novetat, la cursa curta també es podrà fer caminant

Diumenge dia 8 de març Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà dues hores després al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir una hora abans de l’inici de la cursa.  

Com en edicions anteriors, hi ha una doble opció pel recorregut: el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, que repeteix el format del passat any d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. Com a novetat, aquesta edició permet realitzar el circuit de 5 quilòmetres caminant.

Categories i inscripcions a la Cursa del Calçot

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a partir del diumenge 26 de gener. 

Aquest any la Cursa del Calçot tornarà a col·laborar solidàriament amb «Fan del Lluís» aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. I comptarà de nou amb la participació de l'equip de voluntaris que donaran suport a la logística de l'activitat.


Comentaris