A la venda les entrades per ‘Peter Pan’, la nova producció del GTP de Valls

L’obra es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril i portarà una trentena d’actors a escena
Imatge promocional de l'espectacle. | Cedida

 

Ja estan a la venda les entrades per al muntatge ‘Peter Pan’, que el Grup del Teatre Principal de Valls (GTP) portarà a l'escena del Teatre Principal el proper mes d'abril. Coincidint amb la posada a la venda de les entrades de la nova temporada dels teatres de Valls, també es poden comprar ja les localitats per aquesta obra a les taquilles del Principal i el web i telèfon de Ticketea.

 

L'espectacle, que actualment es troba en procés d'assajos, compta amb un repartiment actoral integrat pels actors i actrius més joves de l'entitat. Els preparatius de l'espectacle ja han començat i es preveu que s'allarguin de manera intensiva durant els propers mesos de febrer i març.

 

Una trentena d’actors a escena

Els actors i actrius del GTP donaran vida a en Peter Pan, la Wendy i els seus germans en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates.

 

L'espectacle és una adaptació del clàssic de J.M. Barrie de l'autora Ella Dickson, traduïda al català especialment per a l'ocasió. El muntatge, que serà un espectacle de text per a tots els públics, comptarà amb una banda sonora pròpia, creada especialment per l'ocasió i pujarà una trentena d’actors a l'escenari.

 

Imatge promocional de 'Peter Pan' del GTP Valls. | Cedida

 

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d'abril al Teatre Principal en 5 sessions: el divendres 5 d'abril a les 21.00 hores, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 i a les 21.00 hores i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12.00 i a les 17.30 hores.

 

L'espectacle és una de les apostes més ambicioses de l'entitat dels darrers anys, és per això que l'entitat espera la que l'espectacle tingui una bona acollida entre el públic. De fet, el GTP ja està creant molta expectació a través de les xarxes socials publicant imatges i missatges relacionats amb l’obra de teatre. Des que es van posar a la venda les entrades aquest dimecres, la resposta de la gent ha estat molt bona.