Es presenta La Fàbrica de les Il·lusions, el nou projecte nadalenc de Valls

L'activitat se celebrarà el dies 2 i 3 de gener de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h, i el 4 de gener de 10.00 h a 13.00 h
El projecte s'ha presentat aquest migdia a la sala de ball de la Cooperativa Agrícola de la ciutat | Albert Oliva

El Centre Cívic de Valls impulsa un nou projecte per les festes de Nadal que porta per nom 'La Fàbrica de les Il·lusions', i que se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola els propers dies 2 i 3 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13 h. Es tracta d'un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s'endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient.

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Amb aquesta nova proposta, els infants de Valls podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis.

L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 2 a 11 anys, acompanyats per una persona adulta i l'accés serà gratuït. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica hauran de fer la inscripció de manera presencial al Centre Cívic, ja que les entrades són limitades. Els horaris per fer les inscripcions són de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h, i de dimarts a dijous, de 17.00 h a 19.00 h de la tarda del 2 al 20 de desembre.

La durada de la visita serà aproximadament de 20 minuts per cada grup (en grups de 30 persones). En el moment de realitzar la inscripció s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita. Cada persona adulta podrà acompanyar un màxim de dos infants, i  els nens i nenes no podran accedir sols a la Fàbrica. El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, el Grup del Teatre Principal, l'Associació per la Cavalcada de Reis de Valls i el Consorci per la Normalització Lingüística.

Potser també t'interessa:

El Pessebre Vivent de Valls no es farà per Nadal

"🐜🎵Formiga & Cigale estrenen projecte a Alcover amb la cobla La Principal de Tarragona" "‼SITUACIÓ LÍMIT: Vaga indefinida en una important empresa d'Alcover"