Figuerola del Camp celebrarà la primera Festa de l’Avellana amb un dinar solidari i activitats familiars

El dinar serà aquest diumenge 22 de setembre a l’hort del Tona i les activitats començaran al matí
El municipi de Figuerola del Camp acollirà la Festa de l'Avellana. | Júlia Giribets

 

El municipi de Figuerola del Camp celebrarà aquest diumenge dia 22 de setembre la primera Festa de l’Avellana, un esdeveniment de caràcter solidari que acollirà un dinar i activitats per als més petits durant el matí.

 

La Festa es desenvoluparà a l’àrea de lleure de l’hort del Tona, si el temps acompanya. En cas que la climatologia no sigui favorable, els actes es traslladaran a cobert, a la sala de la Cooperativa.

 

Els actes d’aquesta festa començaran a les 10.00 hores, on els més petits podran gaudir de l’activitat ‘Vine a conèixer les nostres arrels, tot jugant’, on es podran estar fins a les 12.00 hores.

 

La Festa de l’Avellana culminarà amb el dinar solidari

A les 13.30 hores tindrà lloc el dinar solidari en benefici de la Lliga contra el càncer. El preu del dinar és de 17 euros, amb inscripció prèvia, i el menú consta d’amanida, fideuà, gelat, cafè i gotes i l’aforament és limitat.

 

El dinar solidari es farà a l'hort del Tona, si el temps acompanya. | Júlia Giribets

 

La primera Festa de l’Avellana està organitzada per la Lliga contra el càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figuerola del Camp i de diverses empreses i entitats de la zona.