El grup The Penguins actua divendres a Valls

Oferiran un concert a les 19.00 hores al Pati en el marc de les activitats de la cinquena edició de l’Estiu Actiu
La consolidada banda The Penguins oferirà un concert familiar al Pati. | Cedida

 

El grup The Penguins oferirà aquest divendres dia 20 de juliol el concert ‘Reggae per a xics’ a Valls. La cita serà a les 19.00 hores al Pati i l’actuació s’emmarca dins de les activitats d’Estiu Actiu, organitzades des de la regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls, el servei de Joventut VallsJove i el Patronat Municipal d'Esports. Aquest és el plat fort de l’edició d’enguany, en una proposta clarament adreçada al públic infantil i familiar.

 

La formació musical acumula gairebé 200 concerts, més de 10.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, i que els ha consolidat com un grup de referència en aquest sector de la música. El grup presentarà el seu tercer disc amb la mateixa fórmula de cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans. 

 

L’Estiu Actiu a Valls

La programació de l’Estiu Actiu vallenc va començar el passat 2 de juliol i, tot i que el concert de The Penguins servirà de cloenda, els actes s'allargaran fins al dia 23. L'edició d'enguany ha comptat amb la col·laboració d'entitats, empreses i serveis municipals com són el Club Escacs Valls, l'Institut d'Estudis Vallencs, Cine Club Valls, el Magatzem del Vermut, l'Oficina Municipal d'Informació Turística i l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

 

L’últim acte de tots serà dilluns vinent amb la ruta que porta el nom de «Postes de sol al campanar de Sant Joan» i que tindrà lloc a les 20.30 hores. Amb aquesta iniciativa el Centre Cívic, vol consolidar i ampliar el cicle lúdic i festiu de la ciutat de Valls, i potenciar les activitats comunitàries durant l'estiu en diversos espais del municipi. Es calcula que ja han passat un miler de persones a les activitats realitzades fins al moment a aquesta edició de l'Estiu Actiu.