institut-estudis-vallencs

Vint-i-quatre fotògrafs participen en el 14è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc

El primer premi va ser per al treball d'Arnau Fernández Alegre

El 14è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc ja té guanyadors.  El passat dissabte 30 de novembre va tindre lloc la deliberació, amb un jurat que va estar format per Jep Martí (especialista en fotografia del s.XIX, arxiver municipal a Valls des del 1986 al 2018), Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc, president de l'Institut d'Estudis Vallencs), Sònia Roca (arquitecta, regidora d'Urbanisme, patrimoni i centre històric), Jose Luis Vicente (membre de la comissió d'audiovisuals de l'Institut d'Estudis Vallencs) Medir Cucurull (fotògraf d'arquitectura) i Guillem Voltas (fotògraf).

En aquest sentit,  el primer premi va ser per a Arnau Fernández Alegre, el segon premi per a Gemma Roig Martínez i el premi jove per a Sheila Sánchez Cárdenas. L'acte de lliurament dels premis als guanyadors va tenir lloc el dijous 5 de desembre a la sala Sant Roc de l'IEV.

Aquesta edició ha tingut una participació de 24 fotògrafs i el cartell ha sigut a càrrec de l'Anna Sanmartí Solé de Tarragona i l'IEV ha cedit l'espai per a exposar els treballs dels participants.