Obertes les inscripcions al Carnaval d'Alcover

Els participants que es vulguin inscriure tenen temps fins el 25 de febrer
Imatge de la rua de Carnaval d'Alcover. | Cedida

 

Alcover celebrarà el dissabte dia 2 de març, a partir de les 18.00 hores, la tradicional Rua de Carnaval que s’iniciarà des del pàrquing de la Fira i que recorrerà els principals carrers i places de la vila.

 

És per això que ja es poden iniciar les inscripcions per tal de participar-hi. Tots aquells interessats que vulguin optar a premi s’han d’inscriure prèviament a través de la web de l’Ajuntament o al Punt d’Informació Juvenil d’Alcover i tenen temps fins al 25 de febrer a les 19.30 hores.

 

Els grups participants es divideixen en dues categories: amb carrossa o sense, i han de complir una sèrie de requisits amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants i dels espectadors, com també  la correcta visualització de l’espectacle.

 

Premis per les diferents categories

Pel que fa als premis, es repartiran un total de 15 que sumen prop de 1.700 euros, distribuïts en dues categories: comparses amb carrossa i comparses sense carrossa. Cal  destacar també que la comparsa amb carrossa guanyadora de la Rua 2018 tindrà el privilegi de portar el Rei Carnestoltes a l’edició del 2019 i s'endurà 450 euros per a l’elaboració de la seva carrossa.

 

Un cop finalitzada la rua es durà a terme l’entrega de premis al Pavelló Municipal. Tot seguit hi haurà un sopar popular amb show infantil amb DJ i el concert del grup local de versions  All Covers i els Dj Eloi Giralt i Dj Caxlivs. Els tiquets del sopar es poden adquirir fins al 25 de febrer (13 euros els adults/10 euros els infants). Es pot considerar que el Carnaval d’Alcover és un dels més participatius de la comarca de l’Alt Camp.

 

Rua infantil dels alumnes de l’Escola Mare de Déu del Remei

El Carnestoltes a Alcover finalitzarà el següent dimarts, dia 5 de març, a partir de les 15.00 hores, amb la rua infantil dels alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei. A continuació, el ball al Cercle d'Amics i finalment la crema del Carnestoltes amb el Ball de Diables Bruixots d'Alcover.