junts-per-valls

Dolors Farré (Junts per Valls) descarta el PSC com a soci de govern

Dolors Farré agraeix la confiança majoritària dels vallencs a les propostes de projecte de ciutat, així com a l'equip renovat de la candidatura

Junts per Valls ha valorat avui els resultats de les eleccions municipals del passat diumenge 26 de maig en les que la candidatura encapçalada per Dolors Farré va ser la força més votada, amb 3.581 vots, el 32,4% del sufragi, i va obtenir 8 regidors al ple de l'Ajuntament.  La futura alcaldessa de la ciutat ha destacat molt positivament els resultats obtinguts per a la seva candidatura i ha agraït la confiança majoritària dels vallencs al seu projecte.

Farré ha destacat que la ciutat ha valorat el plantejament en positiu de la campanya de Junts per Valls i que ha donat suport a la renovació que es plantejava de la candidatura, amb un esperit transversal, integrant a persones procedents de diferents àmbits de la ciutat als que els uneix l'estima i el compromís per Valls.

Junts per Valls ha estat la força política més votada a la pràctica totalitat de zones de la ciutat, un punt que la candidatura ha destacat com un aval a un programa que fixa l'horitzó a 8 anys vista i que inclou propostes en tots els àmbits, nous projectes i equipaments de ciutat. En aquest sentit, Valls ha estat, juntament amb Vila-seca, la ciutat de més de 20.000 habitants de la demarcació de Tarragona on Junts ha obtingut més suport, i la setena amb major percentatge de vot a tot Catalunya.

La cap de llista ha avançat que a partir d'aquesta setmana s'iniciaran les primeres trobades amb els diferents grups polítics que han obtingut representació municipal, reunions prèvies a la constitució del ple de l'Ajuntament del 15 de juny. Pel que fa als possibles acords de govern, Dolors Farré ha apuntat que encara és aviat per parlar d'una proposta concreta i que tots els escenaris estan oberts. No obstant això, la candidata ha remarcat el seu compromís de no arribar a cap pacte de govern amb les formacions polítiques que van donar suport a l'aplicació de l'article 155 a Catalunya.