Membres de la candidatura del PSC de Valls de cara a les eleccions municipals 2019.

El PSC de Valls presenta la seva llista electoral de cara a les municipals en un acte amb Miquel Iceta

Prop d'un centenar de persones han assistit aquest dijous a la presentació de tots els noms que componen la candidatura socialista a Valls, formada per militants i també per gent del teixit social i esportiu vallenc

El PSC de Valls ha donat a conèixer tots els noms que formen part de la seva candidatura de cara a les eleccions municipals. En un acte celebrat aquest dilluns al vespre al Convent del Carme,  els socialistes han fet pública la seva llista electoral, encapçalada per Rosa Maria Ibarra.

La presentació ha comptat amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha posat de manifest alguns punts que considera que s'han de millorar a Valls. Per una banda, ha parlat de seguretat ciutadana, tot reclamant que falten policies.

També ha incidit en la importància de la neteja de la ciutat, en la necessitat de tenir un petit comerç que «no sobrevisqui, sinó que visqui» i en potenciar el fet casteller «encara més perquè sigui un element d’atracció». La connexió entre barris i un nou model turístic per a Valls són altres temes en què ha incidit Iceta.

Iceta: «l’espai públic ha de ser de tots, ningú el pot monopolitzar»

Durant el seu discurs, Iceta ha fet referència a la utilització dels espais públics per la presència de llaços grocs o pancartes a favor de la llibertat dels presos, en aquest cas, a la ciutat de Valls. En aquest sentit, ha remarcat que «l’espai públic ha de ser de tots, ningú el pot monopolitzar, ni un color ni un altre i menys les institucions».

Miquel Iceta durant fent un discurs al Convent del Carme de Valls.
Miquel Iceta durant la presentació de la candidatura del PSC de Valls. | Júlia Giribets

Seguidament, en to de broma ha expressat que si els socialistes guanyen les eleccions «no posarem al balcó (de l’Ajuntament) la bandera del PSC, perquè som conscients que és només nostra, però les institucions són de tots», ha dit.

El primer secretari del PSC ha aprofitat la seva intervenció per  recordar que el 28 d’abril «també hi ha eleccions»,  en aquest cas, generals i ha incidit en què «no n’hi ha prou amb guanyar si les tres dretes sumen», referint-se al PP, C’s i VOX, de qui ha dit que «sembla que facin una cursa per veure qui és més de dretes» i s’ha referit al president del Partit Popular, Pablo Casado, com ‘el fra-casado’.

Iceta ha remarcat que «volem una Espanya on càpiga tothom,  on Catalunya se senti còmoda i on l’autogovern de les comunitats autònomes no es vegi com un problema; una Espanya d’oportunitats».

Ibarra: «aquesta candidatura enllaça experiència amb novetat»

Per la seva banda, l’alcaldable del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, ha estat l’encarregada de presentar tots els noms de  les persones que formen part de la seva candidatura de cara a les eleccions municipals. Ho ha fet un a un i de forma personalitzada, explicant la trajectòria de cadascun d'ells.

Miquel Iceta i la candidata del PSC a l'Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra durant la presentació de la candidatura.
Miquel Iceta i la candidata del PSC a l'Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra durant la presentació de la candidatura. | Júlia Giribets

Entre els membres de la llista socialista de Valls hi ha un esportista d’elit, sindicalistes, un disc joquei, comerciants, el president d’una associació veïnal i altres perfils.  «Tenim un gran projecte que vol un canvi per Valls i aquesta candidatura pot fer-ho possible».

Ibarra s’ha referit als membres de la seva llista electoral com  «una candidatura diversa de gent amb empenta; de dones i homes, perquè respectem la paritat». L’alcaldable ha definit el seu equip com «una candidatura que enllaça experiència amb novetat, amb militants i gent que no ho és, perquè ens obrim a la ciutat».

LLISTA DEL PSC DE VALLS PER LES ELECCIONS MUNICIPALS 2019

1- ROSA MARIA IBARRA OLLE

2- JUAN MARTINEZ ANDRES

3- ASSUMPCIÓ FERNANDEZ MONTCUSÍ

4- ALBERT SORIANO ROYES

5- JOSEPA ROIG FORTUNY

6- JOSEP MARÍN MARTINEZ

7- ANTONIO PAN PÉREZ

8- AURORA ROMEO FERNANDEZ-RAMOS

9- ALEJANDRO MANTAS MARZO

10- MARIA JOSÉ MARTÍNEZ CARMONA

11- JOAQUIM PÉREZ CAPARRÓS

12- MARIA ROSA FLAVIÀ FOLCH

13- CRISTIAN RECASENS PALAU

14- AUXI ORTEGA PÉREZ

15- JESÚS ANDIÓN GARCÍA

16- JUDIT GISTAU VALLVERDÚ

17- DEMETRIO LÓPEZ FERNÁNDEZ

18- VALLE CARMONA RUIZ

19- ANTONI RIOLA SORIANO

20- NURIA CUADRAT AMIGO

21- JORDI ARMENGOL BERTRAN