GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

FEM Vallmoll es presenta a les municipals sota el paraigua d’ERC

La formació, que actualment es troba a l’oposició amb tres regidors a l'Ajuntament de Vallmoll, ha presentat aquest diumenge la seva candidatura electoral, encapçalada per Antoni Vargas
Presentació de la candidatura de Fem Vallmoll per les eleccions municipals de 2019 | Cedida

 

FEM Vallmoll es presenta a les eleccions municipals amb una nova llista electoral i sota el nom de FEM Vallmoll-Acord Municipal. Així doncs, la formació afronta aquests comicis reforçada per la fórmula amb la que ERC es presenta en molts ajuntaments. Fins ara, FEM Vallmoll estava format per un grup d’electors sense paraigua jurídic, que ara passa a ser un partit polític.

 

Antoni Vargas, nou cap de llista

Aquest diumenge, FEM Vallmoll-AM ha presentat la que serà la seva candidatura per les eleccions. Com ja es va avançar a mitjans d'aquesta setmana, el nou cap de llista i alcaldable és Antoni Vargas que ha explicat a tarragonadigital els reptes més importants que vol dur a terme en aquesta legislatura si aconsegueix l’alcaldia. «Venim amb moltes ganes de guanyar, volem fer un canvi dràstic al municipi», ha dit.

 

Antoni Vargas, el candidat, durant el seu parlament | Cedida

 

Per una banda, volen potenciar l’assessorament a les urbanitzacions i «fer-les costat» i per l’altra «dinamitzar l’activitat cultural a Vallmoll», entre moltes altres mesures.

 

Pel que fa a les inversions, la formació vallmollenca preveu fixar un pressupost «molt més social, tenint en compte el teixit associatiu i l’atenció a les persones».

 

Públic assistent a l'acte de presentació de la candidatura de Fem Vallmoll | Cedida

 

 

La llista electoral de FEM Vallmoll-AM segueix amb Maria Hernáez com a número dos i Joan Perelló al número tres. «Tenim un equip boníssim que podem fer un gran canvi al poble», assegura el cap de llista.

 

L'acte de presentació de la candidatura ha tingut lloc a la sala de reunions de Casa Ballester de Vallmoll, que s'ha omplert de gom a gom i ha comptat amb la presència de Josep Maria Pallàs, president de la Federació Comarcal d’ERC a l’Alt Camp. Pallàs ha definit l'acord entre Fem Vallmoll i ERC d'«històric» a la vegada que ha assegurat que no es presenten contra ningú sinó a favor «d'un poble que necessita passar pàgina» Entre el públic assistent hi ha hagut també Jordi Cartanyà, el candidat d'ERC a l'alcaldia de Valls.

 

Limitació dels mandats a 8 anys

Des de l’agrupació han posat de manifest que un municipi «no pot tenir el mateix alcalde durant 28 anys», tot fent referència a Josep Lluís Cusidó, actual alcalde des de fa quasi tres dècades.

 

En aquest sentit, FEM Vallmoll-AM es compromet, si arriba a l’alcaldia, a no mantenir el mateix alcalde més de dues legislatures seguides.

 

Des de FEM Vallmoll-AM se senten esperançats en poder sumar més regidors a l’Ajuntament, animats pels resultats de l’1 d’octubre i també del 21 de desembre, on les forces sobiranistes van obtenir molts vots dels vallmollencs.

 

Llista electoral de FEM Vallmoll

Així doncs, la llista electoral de FEM Vallmoll per a les eleccions municipals queda completada així:

  1.- Antoni Vargas Espinosa

  2.- Maria Hernàez Luque

  3.- Joan Perelló Balcells

  4.- Ivan Domingo Català

  5.- Josep M Ventura Salvat

  6.- Pedro Aldehuela Cervera

  7.- Gisèle Bardou Loup

  8.- Josep M Domingo Torrens

  9.- Sèbastien Dethise

10.- Miguel Hidalgo Sostres

11.- Pere Ollé Porta

12.- Francesc (Cesc) Ferré Tarrés

13.- Cinta Sorribes