‘El monstre de colors’ inicia la temporada d’espectacles infantils del Teatre Principal de Valls

Es tracta d’una adaptació teatral del llibres que porta el mateix nom i que és un èxit de vendes. L’espectacle serà aquest dissabte a la tarda
Imatge de l'espectacle 'El monstre de colors'. | Cedida

La companyia teatral Tutatis juntament amb Transeduca presenten a Valls, aquest dissabte 19 d'octubre, l'espectacle ‘El monstre de colors’. Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions, que servirà per obrir la temporada d'espectacles infantils

L’obra, que es podrà veure al Teatre Principal a les 18.00 hores, és una adaptació teatral d’ ‘El monstre de colors', l'obra d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. L'espectacle compta amb una posada en escena plena de poesia visual i música que ajudaran a connectar amb cada emoció.

Aquesta és una coproducció de Tutatis i Transeduca amb dues actrius, dos titelles (el Monstre i la Nena) i un garbuix d'emocions que ompliran el teatre.

Lectura per als més petits abans de la funció

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es i també una hora abans de l'espectacle a les taquilles del Teatre Principal. Trenta minuts abans de l'inici de la funció, és a dir, a partir de les 17.30 hores els menuts podran llegir contes i deixar-se endur per la imaginació a «El racó dels petits inquiets» situat al vestíbul del Teatre.

"🎉Es posen a la venda les entrades pels actes de Cap d’Any a Valls" "🏞Aiguamúrcia millora diversos camins de la xarxa viària pública del terme municipal"