Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Tres detinguts i un ferit greu en una brutal baralla en una zona de discoteques a Salou

ACTES I HORARIS

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

L’Ajuntament d’Alcover defineix el nou cartipàs municipal

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les regidories per a la legislatura 2019-2023 del consistori alcoverenc
L'alcalde, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les regidories. | Cedida

 

Ja se sap qui ocuparà cada regidoria en aquesta legislatura a l'Ajuntament d'Alcover. L'alcalde, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les diferents àrees de treball per als pròxims quatre anys.

 

A Josep Maria Girona se li han assignat les regidories de Cultura, Comunicació i Turisme, que inclouen Ca Cosme, la Biblioteca, el Convent de les Arts i la gestió dels diferents canals informatius del consistori, responsable del Museu i de la promoció sostenible de la Vall del riu Glorieta.

 

Per altra banda, Carla Miret és la responsable de Governació, Via pública, Hisenda, Comerç local, Participació ciutadana i la Fira de bandolers, destacant la realització dels pressupostos participatius i d'encapçalar l'esdeveniment de promoció cultural més important d'Alcover.

 

Maria Roca agafa el relleu al capdavant de la regidoria de Benestar Social, Salut i Habitatge que contempla les relacions amb el nou Centre de dia i el CAP i les polítiques relacionades amb el nou pla local d’habitatge.

 

Josep Barberà encapçala les regidories de Serveis, Urbanitzacions i Medi rural i camins que, entre d'altres, gestiona el cementiri, el tanatori i el mercat setmanal. Les regidories d’Educació, Alcover Funciona i Joventut les gestiona Marta de Lucas, i inclou els serveis de la Llar d’Infants, l’Escola d’Adults i l’Escola Municipal de Música; com també ho fa de les polítiques adreçades a impulsar el desenvolupament econòmic del poble i la seva relació amb el territori.

 

Carme Sánchez ho farà en les àrees de Medi ambient i Esports, que inclou la posada en marxa d'un projecte pioner al Camp de Tarragona: la futura central de biomassa. I, finalment, l'alcalde Robert Figueras es reserva les regidories d'Urbanisme, Obres i Recursos Humans, que inclouen la coordinació del POUM i projectes de millora del municipi.

 

Plenari de l’Ajuntament, aquest divendres

Per altra banda, la sala de plens de l'Ajuntament d'Alcover acollirà aquest divendres 5 de juliol a les 19.00 hores, una nova sessió plenària que permetrà establir la periodicitat de les sessions, aprovar la creació i composició de les comissions informatives, la composició de la comissió especial de comptes i s’aprovaran els representants de l’Ajuntament en entitats municipals i supramunicipals.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris