L’Ajuntament d’Alcover defineix el nou cartipàs municipal

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les regidories per a la legislatura 2019-2023 del consistori alcoverenc
L'alcalde, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les regidories. | Cedida

 

Ja se sap qui ocuparà cada regidoria en aquesta legislatura a l'Ajuntament d'Alcover. L'alcalde, Robert Figueras, ha fet el nomenament de les diferents àrees de treball per als pròxims quatre anys.

 

A Josep Maria Girona se li han assignat les regidories de Cultura, Comunicació i Turisme, que inclouen Ca Cosme, la Biblioteca, el Convent de les Arts i la gestió dels diferents canals informatius del consistori, responsable del Museu i de la promoció sostenible de la Vall del riu Glorieta.

 

Per altra banda, Carla Miret és la responsable de Governació, Via pública, Hisenda, Comerç local, Participació ciutadana i la Fira de bandolers, destacant la realització dels pressupostos participatius i d'encapçalar l'esdeveniment de promoció cultural més important d'Alcover.

 

Maria Roca agafa el relleu al capdavant de la regidoria de Benestar Social, Salut i Habitatge que contempla les relacions amb el nou Centre de dia i el CAP i les polítiques relacionades amb el nou pla local d’habitatge.

 

Josep Barberà encapçala les regidories de Serveis, Urbanitzacions i Medi rural i camins que, entre d'altres, gestiona el cementiri, el tanatori i el mercat setmanal. Les regidories d’Educació, Alcover Funciona i Joventut les gestiona Marta de Lucas, i inclou els serveis de la Llar d’Infants, l’Escola d’Adults i l’Escola Municipal de Música; com també ho fa de les polítiques adreçades a impulsar el desenvolupament econòmic del poble i la seva relació amb el territori.

 

Carme Sánchez ho farà en les àrees de Medi ambient i Esports, que inclou la posada en marxa d'un projecte pioner al Camp de Tarragona: la futura central de biomassa. I, finalment, l'alcalde Robert Figueras es reserva les regidories d'Urbanisme, Obres i Recursos Humans, que inclouen la coordinació del POUM i projectes de millora del municipi.

 

Plenari de l’Ajuntament, aquest divendres

Per altra banda, la sala de plens de l'Ajuntament d'Alcover acollirà aquest divendres 5 de juliol a les 19.00 hores, una nova sessió plenària que permetrà establir la periodicitat de les sessions, aprovar la creació i composició de les comissions informatives, la composició de la comissió especial de comptes i s’aprovaran els representants de l’Ajuntament en entitats municipals i supramunicipals.