Assistents a la roda de premsa d'avui

El Centre Esportiu El Fornàs de Valls estrena una nova zona d'activitats a l'aire lliure

Als espais exteriors hi podran accedir per entrenar els abonats i també s'hi realitzaran activitats guiades

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs de Valls estrenarà aquest estiu una zona outdoor d'uns 200m2 per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure. Aquest nou espai, situat a prop de la piscina d'estiu, s'afegirà a les altres zones exteriors que ja s'han adaptat per a la realització d'activitats esportives.

La nova proposta d'activitats outdoor enllaça les noves tendències en el camp del  fitness i l'esport, amb els beneficis de l'activitat a l'exterior que la situació de pandèmia ha ajudat a consolidar. A la nova zona exterior s'hi instal·larà un terra de cautxú especial per a la pràctica esportiva.

S'equiparà amb estructures metàl·liques per a l'entrenament funcional i en suspensió, i barres i discs de pes per a exercicis de cross-training. També hi haurà material més petit per afavorir el treball pliometric i d'estabilitat del cos.

La zona exterior estarà inclosa en l'abonament activitats per a ús lliure algunes hores. En altres horaris passarà a formar part de l'oferta d'activitats guiades del Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Millores també a l'interior

L'entrada en funcionament d'aquest espai coincidirà amb la renovació  de part dels equipaments  de fitness del gimnàs. En concret, la sala de condicionament comptarà amb 6 noves màquines per al treball del tren superior i inferior del cos i esquena.

També amb half-rack per a moviments olímpics i en suspensió, barres olímpiques i discs. Alhora se substituiran les 5 cintes de córrer per models de darrera generació.

Descomptes en abonaments

El Patronat d'Esports amplia així els serveis esportius a la població en aquests moments de represa de l'activitat i tornada a la normalitat. Per promoure la recuperació de l'activitat esportiva, durant tot el mes de juny es mantenen els avantatges en la quota d'inscripció dels abonaments.

Serà gratuïta per a totes aquelles persones que es van donar de baixa  durant la  pandèmia  o bé a meitat de preu per als que s'abonen de nou.

D'altra banda, el Patronat d'Esports ofereix, entre el 19 de juny i el 12 de setembre, l'abonament d'estiu.