Parc de barres de Vila-rodona

Vila-rodona ja compta amb un parc de barres a l'aire lliure

L’actuació compta amb un pressupost de 14.125,46 euros i l’accés serà lliure per a totes els veïns i les veïnes

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Vila-rodona segueix impulsant la pràctica de l’esport al municipi i la promoció d’hàbits saludables. Per això, ja han començat els treballs per a la instal·lació d’un parc de barres per a fer gimnàstica a l’aire lliure. El parc de barres estarà instal·lat a la zona esportiva i educacional, al costat del pavelló municipal, i es preveu col·locar diferents elements que permetin l’exercici lliure.

Concretament, s’instal·larà una escala sueca, monkey bar i 2 barres de 135 centímetres a diferents alçades; tres barres paral·leles americanes; una barra freestyle de 200 centímetres a 220 centímetres d’alçada; dues barres mini paral·leles; un ban d’abdominals inclinat i una barra de flexions doble. En total, s’aprofitarà una superfície de 215 m2, que estarà correctament senyalada amb un cartell on s’indicaran els accessos principals al parc, de la mateixa manera com també s’incorporaran les instruccions d’ús i advertències als usuaris.

L’actuació compta amb un pressupost de 14.125,46 euros i l’accés serà lliure per a tots els veïns i les veïnes. Es preveu que es pugui posar en marxa aquesta mateixa setmana i es farà una exhibició per a inaugurar-lo de manera oficial. 


Comentaris