GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Nova edició de la Fira Valls Ocasió, el mercat del vehicle usat i dels vehicles elèctrics

La fira es durà a terme al passeig de l'Estació de la ciutat, del divendres 3 al diumenge 5 de maig de 2019
El Mercat del Vehicle Usat-Valls Ocasió es desenvolupa al passeig de l'Estació. | Ajuntament de Valls/Pere Toda

 

Centenars de vehicles participaran, entre el divendres 3, el dissabte 4 i el diumenge 5 de maig, en el Valls Ocasió, la VII Fira-Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics, que es realitzarà al passeig de l’Estació de Valls. La Fira-Mercat estarà oberta a partir del divendres, de les 18.00 h a les 21.00 h; el dissabte, de les 10.00 h a les 21.00 h. i el diumenge, de les 10.00 h a les 20.00 h, amb una àmplia oferta de vehicles de motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i en garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes i VMP elèctrics.

 

La coordinació de la fira va a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i l’Associació de Tallers d’Automoció i Venda de l’Alt Camp. El recinte de la fira està obert a tothom i s’espera una bona afluència de públic i de contactes comercials.

 

Entre les activitats que ofereix la fira hi ha la de Test Drive, una prova de vehicles (zona rotonda estació), en un itinerari urbà guiat. L'activitat es desenvoluparà el dissabte a les 12.00 h i a les 17.00 h, i el diumenge a les 12.00 h. Per a més informació i per tal de reserva plaça els interessats s'hauran de dirigir a l'estand CUÏC.

 

També hi ha previstes sessions DEMO el dissabte a les 10.00 h i a les 13.00 h, i es donarà informació de la gestió del punt de recàrrega VE, a l’estand ETECNIC, i del projecte mostostudent 2020 a l’estand URVOLTAGE RACING.

 

El dissabte 4 de maig, el Ral·li Ciutat de Valls

Per altra banda, Valls acollirà el mateix dissabte 4 de maig una nova edició del Ral·li Ciutat de Valls, una prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya. Es preveu la participació d’una setantena de vehicles que recorreran els 378 quilòmetres de la prova per les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Camp.

 

A Valls, el passeig president Tarradellas serà el punt de concentració de vehicles i la sortida està programada a les 12.00 h. El ral·li és organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, i enguany compleix la seva desena edició.