EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Nova executiva a Esquerra Republicana de Catalunya a Alcover

Després del període electoral tan extens, els republicans d'Alcover han decidit renovar l'executiva del partit amb nous relleus
Imatge de la nova executiva d'Esquerra Republicana de Catalunya a Alcover | Cedida
 

 

La nova presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Alcover, Remei Tell, ha volgut manifestar el seu agraïment a totes aquelles persones del municipi que van fer possible que a les darreres eleccions municipals es consolidés l'únic regidor que tenien a l'Ajuntament, Josep Maria Flores. Tell va afirmar que la tasca desenvolupada en aquests darrers quatre anys, permetran representar amb solvència la veu republicana a l'Ajuntament d'Alcover. D'altra banda, també ha agraït, d'igual manera, a tots els que van confiar en ERC a les eleccions generals. 

 

ERC va remuntar al municipi durant les eleccions generals

El suport que va rebre el partit republicà al municipi d'Alcover durant les eleccions generals va significar un triomf amb una àmplia majoria: el 33,88% enfront del 18,59% de la segona força més votada. Segons declaracions de la nova presidenta, «un cop ha passat, de moment, aquest intens període electoral, ens toca reflexionar i prendre una nova embranzida per entomar el futur que ens espera amb força renovada i prou empenta per a assolir els grans reptes que el nostre poble, Alcover, i per extensió la nostra nació, Catalunya, han d'afrontar en el pròxim futur». 

 

La nova executiva d'ERC a Alcover

Així doncs, en aquest context, i tal com promouen els estatuts del partit, s'ha renovat l'executiva local d'ERC a Alcover, aglutinant veïns del municipi de tota la vida i altres persones vingudes de diferents llocs, però que totes tenen la mateixa missió: «convertir el poble en un poble dinàmic, perquè Alcover té futur».

 

En aquest context, la nova composició de la nova executiva d'Esquerra Republicana de Catalunya a Alcover és la següent: Remei Tell s'ocuparà de la presidència, Anna Nebot estarà al capdavant de la Secretaria d'Organització, Josep Maria Flores serà el nou secretari de Política Local, Jordi Invernon s'ocuparà de la Secretaria de relacions amb el partit, Eduard Ferran de la Secretaria d'Imatge i Comunicació, Isabel Torres de la Secretaria de Finances, Montse Tell de la Secretaria de la Dona, Nurit Gironès serà la representant de les JERC i els vocals seran Coia Roig, Joan Carles Gironès i Pere Roig.