GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Patronat Municipal d'Esports reconeix el pilot Marc Sans Soria

Es posa en marxa un nou sistema d'accés al Centre Esportiu Municipal el Fornàs
En Marc, fa uns anys, participava en l'especialitat de motocross, però a causa d'una caiguda que el va deixar sense ronyó i el va allunyar de la competició per introduir-se al món de l'enduro | cedida

 

Marc Sans Soria, pilot vallenc d'enduro, va ser rebut per Eduard González, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls, com a reconeixement del Patronat Municipal d'Esports amb motiu del campionat d'Espanya Junior d'enduro. Marc Sans ha resultat guanyador del campionat nacional que s'ha celebrat durant les últime setmanes i, a més, també ha aconseguit la sisena posició en la categoria Elite, la màxima categoria del campionat.

 

En Marc, fa uns anys, participava en l'especialitat de motocross, però a causa d'una caiguda que el va deixar sense ronyó i el va allunyar de la competició per introduir-se al món de l'enduro. Actualment competeix amb l'equip WP Eric Augé KTM i realitza la seva preparació física al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, sota la supervisió del preparador Eduard Moreno. A partir de la temporada vinent competirà com a sènior a la categoria Elite, amb la qual afrontarà el Campionat d'Espanya i, en un futur no gaire llunyà, espera participar en el Campionat del Món.

 

Ara, els usuaris hauran d'accedir pels torns mitjançant un sistema combinat de control biomètric i control físic | cedida

 

Nou sistema d'accés al Centre Esportiu Municipal el Fornàs

D'altra banda, el Patronat Municipal d'Esports va posar en marxa fa uns dies un nou sistema per regular l'accés al Centre Esportiu Municipal del Fornàs. L'objectiu és el de controlar de forma més eficient els torns d'accés i circulació pel centre esportiu. Millorant el funcionament del centre i l'experiència de l'usuari.

 

Ara, els usuaris hauran d'accedir pels torns mitjançant un sistema combinat de control biomètric i control físic. Així, es faran servir polseres, targetes o carnets (en funció del perfil d'usuari) per tal d'aconseguir un accés més segur i molt més ràpid. Els usuaris hauran de passar per la recepció del Centre Esportiu Municipal del Fornàs per activar el nou sistema d'accés.