Façana de l'edifici de Sant Roc de Valls

La Fundació Ciutat de Valls presenta el nou Premi Josep Moncunill valorat en 4.000 euros

Les persones interessades hauran de presentar, abans del 10 de desembre, un dossier amb l'explicació del projecte

La Fundació Ciutat de Valls, sota el patrocini de la família Moncunill Giró, ha convocat el I Premi Josep Moncunill i Cirac, el qual vol distingir i donar suport a les millors iniciatives didàctiques  que es duguin a terme en el camp de l’educació a la ciutat, tant en el vessant curricular com educatiu i en el del lleure. En aquest sentit, poden optar guardó tots els centres vallencs d’educació infantil i primària, els instituts d’educació secundària, les entitats de lleure i també particulars que treballin l’àmbit educatiu a Valls mateix.

El premi està dotat amb 4.000 euros. Se’n pagarà un 20% en el moment que s’atorgui el guardó i la resta, a mesura que es vagi desenvolupant el projecte. El jurat, per la seva banda, valorarà especialment els projectes que fomentin els valors humans com la  solidaritat, la integració, la igualtat, la convivència, així com també el foment i desenvolupament del patrimoni natural i de conservació de la biodiversitat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les persones interessades hauran de presentar, a l'edifici de Sant Roc abans del 10 de desembre, un dossier on s’expliqui detalladament el projecte, fent-hi constar els objectius, la metodologia, el pressupost i el calendari previst. I també hi hauran de constar les dades dels responsables de tirar endavant el projecte presentat.