GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls presenta la seva proposta de Nadal

Les activitats concertístiques es duran a terme entre el 26 de novembre i el 20 de desembre
L'orquestra a l'auditori Pau Casals | Cedida

Fins a quinze audicions de les diferents aules d'instrument: violí, viola, violoncel, flauta travessera, oboè, clarinet, saxo, piano, guitarra clàssica, guitarra moderna, baix, cant i bateria, protagonitzaran les audicions de Nadal de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard que tindran lloc a la sala d'actes del Convent del Carme, a l'aula noble de l'escola i al Centre de Lectura de Valls.

 

També, algunes de les agrupacions estables de l'escola oferiran concerts de gran format convidats per altres entitats o col·laborant amb ajuntaments de la comarca. Així, el dissabte 14 de desembre, i per segon any consecutiu, els sis combos actuaran al Pati dins la celebració del Mercat d'art jove que organitza el Centre Cívic. Els dos grups de vent actuaran diumenge 15 al matí a Constantí, dins els actes a favor de la Marató. I les dues orquestres, la d'avançat i l'Orquestra Gerhard, oferiran un recital a la sala d'actes del Centre Cultural de Vallmoll.

 

Finalment, l'escola ha preparat dos concerts de Nadal i que tindran lloc al Centre Cultural Municipal de Valls: un destinat als més petits, i que tindrà lloc el dimarts 10 de desembre, i un altre amb els diferents grups com l'Orquestra 4 de 8, els dos grups de guitarres i de teclats, l'Orquestra i els dos cors, i que s'oferirà el divendres 20 de desembre, que servirà per tancar aquesta bateria de concerts i el trimestre.

 

La realitat de l'escola, que no disposa d'un espai de concerts al centre i la voluntat de fer xarxa amb altres entitats i vincular-se a l'entorn, fa que els concerts tinguin lloc en diferents espais de la ciutat i voltants. Tots els concerts tenen entrada lliure amb aforament limitat.