Valls posa en marxa la Fisioteràpia Aquàtica per a dones operades de càncer de mama

Les sessions es realitzaran els dimecres de 15.15 h a 16.00 h al Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Imatge d'arxiu de la piscina coberta del CEM El Fornàs. | Redacció

En les properes setmanes començarà a Valls el programa de Fisioteràpia Aquàtica dirigit a dones operades de càncer de mama, una iniciativa organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Les sessions de Fisioteràpia Aquàtica, dirigides per fisioterapeutes titulats i  gratuïtes, es realitzaran els dimecres de 15.15 h a 16.00 h al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. Per participar-hi cal posar-se en contacte amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer al telèfon 977 222 293.

L'activitat, que es porta a terme en diversos municipis de la província, té per objectiu millorar les seqüeles que les dones operades de càncer de mama pateixen habitualment a posteriori de l'operació. Després d'una mastectomia es pot notar, amb el temps, que el braç de la mateixa banda presenta una sèrie de canvis com pèrdua de mobilitat, enduriment, inflamació i també dolor.

Es tracta de la limfedema i una de les solucions a aquest problema l'ofereix la rehabilitació aquàtica, per aquest motiu, l'AECC ha posat en funcionament aquest servei de fisioteràpia i rehabilitació aquàtica especialitzada, on s'estudia cada cas i es rep un tractament específic i personalitzat.

"🍴🤝 El menjador social de Valls que vol trencar totes les barreres" "🔴ÚLTIMA HORA: Desconvoquen la vaga d’Iberboard a Alcover"