La nova temporada dels Teatres de Valls bat rècords en la venda d'abonaments

D'entre les noves propostes destaca l'actuació de Quim Masferrer amb l'espectacle 'Bona Gent', dins de la programació de la Festa Major de Sant Joan
El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha presentat la programació al Teatre Principal de Valls | Albert Oliva

Valls inicia l'any amb la nova cartellera cultural plena de propostes per als teatres de la ciutat. Es portaran a escena alguns dels grans actors del moment, dansa amb la companyia italiana El Balleto Di Siena, l'humor de Justo Molinero i Quim Masferrer, la música del Petit de Cal Eril, espectacles de creadors i artistes vallencs i els muntatges per a públic familiar.

 

Entre les propostes destaquen els tres espectacles inclosos en l'abonament que, amb gran èxit, ja es va posar a la venda abans de les festes de Nadal. En concret, han estat 446 abonaments de temporada venuts, una xifra rècord fins a la data. Així, el primer dels muntatges que pujarà a l'escenari és 'La dona del 600', el dissabte 14 de març a les 21.00 h; Clara Segura i Bruno Oro, per la seva part, es retrobaran amb 'Cobertura', i el darrer dels espectacles de l'abonament és 'Una història real', que protagonitzen Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner.

 

Centenari de Fellini

La dansa tindrà un paper destacat aquesta temporada. L'actuació de la companyia italiana el Balleto di Siena, amb motiu del centenari del naixement de Federico Fellini, retrà homenatge al món imaginatiu i màgic del cineasta italià. D'altra banda, Justo Molinero i Quim Masferrer seran els altres plats forts del menú cultural. En el terreny musical, un dels moments més esperats serà el concert al Teatre Principal del Petit de Cal Eril, un dels artistes musicals més inquiets del país. 

Quim Masferrer portarà el seu espectacle a Valls el 20 de juny | Redacció

Territori Creatiu Vallenc

Aquesta temporada presenta propostes innovadores en l'espai reservat als creadors i artistes vallencs, com és el cas de Clau de Do. Francina Fernàndez dirigirà diverses vallenques de la ciutat en un espectacle multidisciplinar que aporta poesia a la programació per a una història creada a partir d'un recull de poemes que parlen de retrobament, descoberta i esperança des del punt de vista femení.

 

La Tieta Clara presentarà el seu darrer treball, 'Armilles i Tirants', i els més petits també tindran el seu espai amb la 'Pera Llimonera'' i el 'Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol'. Per la seva banda, els vallencs Eudald Ferré i Gerard Mallorquí presentaran 'El Faune, el drac i el dimoni', o la companyia Xirriquiteula orbitarà al voltant de la terra amb la Laika dins de l'Sputnik 2.

 

Venda d'entrades i abonaments

A partir del dilluns 3 de febrer es posaran a la venda totes les entrades a les taquilles del Teatre Principal en els horaris habituals i també les 24 hores del dia a la plataforma web d'Eventbrite. La programació inclou els descomptes habituals com el del Carnet Amics dels Teatres, que ja compta amb 2.779 titulars.