GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els alumnes de català del Centre Cívic de Valls protagonitzaran un recital per Sant Jordi

La cita tindrà lloc el proper dimarts 23 d’abril a la sala d’actes del Centre Cívic, a les 9.15 h
L'activitat s'emmarca en els diferents actes previstos en la programació cultural de Sant Jordi a Valls | Cedida

 

Els alumnes dels cursos de català per a gent gran del Centre Cívic de Valls realitzaran amb motiu de la diada de Sant Jordi, una lectura de diversos fragments literaris a la sala d'actes del Centre Cívic de Valls. L'acte es basarà en una lectura de fragments de prosa o poesia d'autors com Mª Dolors Peivití, Maria Teresa de Calcuta, Joana Raspall, Joan Alcover o Salvat-Papasseit, entre d'altres. També es comptarà amb la lectura de poesia de creació pròpia d'un dels alumnes participants, Joan Ramon Abellà Rovira.

 

El recital tindrà lloc el mateix 23 d'abril, dia de Sant Jordi, a les 9.15 h i respon a una iniciativa dels i les alumnes dels cursos de català i la seva formadora, Susanna Dasca. L'activitat s'emmarca en els diferents actes previstos en la programació cultural de Sant Jordi que se celebrarà al llarg de tota la setmana a la ciutat de Valls. Per altra banda, els alumnes de català repetiran el certamen, com ja van fer l'any passat, el dilluns 29 d'abril a les 10.00 h. per les persones usuàries de la residència Monserrat Cuadrada.

 

La Biblioteca Carles Cardó celebra els 5 anys de la seva obertura

La festivitat de Sant Jordi també tindrà un caràcter d'aniversari a la ciutat de Valls. Es compleixen cinc anys de la inauguració de les noves instal·lacions de la Biblioteca Carles Cardó en l'edifici de nova planta, alçat en ple Barri Antic. En aquest sentit, la diada comptarà amb un notable volum de tallers i actes participatius en la plaça de Pilar Prim.

 

Els dies 23 i 24 d'abril, els alumnes de les escoles podran confeccionar xapes al·lusives a la diada i a la commemoració de la Biblioteca, així com el públic familiar a partir de les 16.00 h del dia de Sant Jordi. La novetat principal serà un espectacular dibuix 3D sobre els dracs, els llibres i les roses a càrrec de l'artista Toni Ortiz. Es dibuixarà al terra del carrer Sant Pere just al peu de les escales de la plaça. La il·lustració s'iniciarà de bon matí i restarà exposada fins al vespre, perquè les persones s'hi puguin fotografiar.