Veïns del Pla de Santa Maria recullen signatures per tenir un autobús els caps de setmana

La petició va adreçada a l'empresa Autocars Plana, que actualment té la concessió de la línia Sarral, Valls i Tarragona
Els autobusos Plana, els responsables de la majoria de transport públic per carretera al Camp de Tarragona. | Empresa Plana

 

Un grup de veïns i l’Ajuntament del Pla de Santa Maria han iniciat una recollida de signatures per tal de demanar una nova línia d'autobús entre el Pla, Valls i Tarragona els caps de setmana. La petició va adreçada a l'empresa Autocars Plana, que té la concessió de la línia Sarral, Valls i Tarragona.

 

En l'actualitat, aquest servei de línia opera durant tota la setmana, amb diversos viatges tant al matí com a la tarda, de dilluns a divendres. Ara, amb aquesta nova petició, es demana que s'afegeixi un autobús d'anada i un de tornada tant dissabte com diumenge.

 

Aquesta demanda, segons els veïns, ve motivada pel fet que «hi ha persones grans i joves que no tenen vehicle propi i necessiten traslladar-se a Valls o a Tarragona durant el cap de setmana». S'assegura que amb l'existència d'aquesta nova línia «es cobriria una necessitat per a molts planencs i planenques».

 

Les persones que vulguin donar suport i afegir-se a aquesta petició, poden passar per l’Ajuntament del Pla en horari d'oficina. Allà s'anotarà el nom i els cognoms de cada persona, a més del número de DNI i caldrà signar en el document que es facilitarà a la recepció. 

"🐢La proliferació d’espècies exòtiques invasores amenaça la fauna de l’Alt Camp" "🌱REPORTATGE: 18 milions d'unitats de Calçot de Valls per aquesta propera temporada"