GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Grup del Teatre Principal de Valls reposarà l'espectacle 'Peter Pan' a l’octubre

El muntatge ha aplegat 1322 espectadors en 5 representacions que han omplert el Teatre Principal fins a exhaurir-ne les entrades
L'obra ha aplegat fins a 1322 espectadors en les diverses sessions | GTP

 

El màgic País de Mai Més ha guardat els seus personatges després que diumenge passat finalitzés, amb el públic dempeus, la darrera de les cinc representacions de «Peter Pan», amb què el Grup del Teatre Principal ha dut a escena la seva particular adaptació del clàssic de James Matthew Barrie durant aquest darrer cap de setmana.

 

Acaben així dos mesos d’assajos intensos i tres dies de representacions continuades, algunes d’elles en forma de sessió doble, que han aplegat fins a 1322 espectadors i que han omplert de gom a gom el coliseu vallenc, exhaurint entrades i deixant part del públic interessat en el muntatge a la porta. És per això, i davant les bones opinions i crítiques del públic, que l’entitat teatral es proposa ara reposar l’espectacle de cara al proper mes d’octubre, per tal de permetre, a aquelles persones que no han pogut fer, de gaudir del muntatge, obra que ha reunit una trentena de joves actors i actrius a l’escenari, a part d’un ampli equip tècnic i de suport.

 

L’espectacle, amb una durada de dues hores aproximada amb entreacte, ha permès als espectadors viatjar fins al món màgic de Mai Més amb en Peter Pan i la seva divertida fada Dringuets, acompanyats pels germans Darling (Wendy, John i Michael) i amb l’ajuda dels Nois Perduts i la Tigressa Lily, en una aventura apassionant contra el malvat Capità Garfi, el seu ajudant Smee i tota la tripulació de pirates a bord del Jolly Roger.

 

D’entre els trets distintius de l’obra hi han destacat una escenografia i vestuari sorprenents, així com la banda sonora pròpia, creada especialment per l’ocasió. La versió del text, pensada per a tots els públics (també per a adults) ha jugat amb la paraula i la melodia per arribar fins a les emocions dels espectadors, en una proposta plena de missatges evocadors sobre la por a fer-se gran, el paper de la dona o aprendre a oblidar, entre molts d’altres. L’entitat valora molt positivament l’experiència, en una aposta significativa del Grup del Teatre Principal, que ha requerit un muntatge complex i una producció molt ambiciosa.

 

Potser també t'interessa: