Platea del Centre Cultural de Valls

El Centre Cultural de Valls acollirà la representació en anglès de Robin Hood de la companyia IPA Productions

Serà el dimecres dia 17 de març, a les 10.00 h al Centre Cultural Municipal

El pròxim dimecres dia 17 de març, a les 10.00 h al Centre Cultural de Valls es representarà l'obra de teatre en anglès Robin Hood  de la Companyia IPA Productions i copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals. Aquesta és una iniciativa del  Servei Educatiu dels Teatres de Valls, que treballa el camp de l'educació amb diferents activitats pensades per a les escoles.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquesta representació hi passaran un total de 175 alumnes  de cicle mitjà i superior de les escoles Baltasar Segú, la Candela i Enxaneta i es tindran en compte totes les mesures de seguretat per a la contenció de la pandèmia de la Covid-19.

Pel que fa a l'obra, el protagonista és  Robin Hood, un heroi valent que està convençut que és l'únic que pot salvar Anglaterra lluitant amb arc, fletxes i espasa...però malauradament s'equivoca.

IPA Productions és una companyia de  teatre educatiu i totes les seves obres es fan al 100% en anglès i són interpretades per actors i actrius angloparlants.