MINUT A MINUT

馃敶 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sent猫ncia del proc茅s

URGENT

El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

El Museu Casteller podria retardar la seva obertura al 2020 per la manca d'una empresa que el gestioni

El concurs per gestionar l鈥檈quipament va quedar desert i s鈥檈st脿 a l鈥檈spera d鈥檜na nova licitaci贸
El futur Museu Casteller de Catalunya, a Valls. | VallsDiari.cat

 

Nou retard en l鈥檕bertura del Museu Casteller de Catalunya. L'equipament es troba en fase final de construcci贸 a Valls, per貌 resta a l鈥檈spera de trobar una empresa que el gestioni.

 

El concurs per licitar el servei, convocat a l鈥檈stiu, va quedar desert. Un imp脿s que podria condicionar l鈥檕bertura de l鈥檈quipament i retardar-la al 2020, quan la seva inauguraci贸 s鈥檋avia anunciat per finals d鈥檃quest estiu.

 

Fonts municipals han informat que s鈥檈st脿 treballant en un nou plec de cl脿usules i es confia que, amb aquests 鈥榓justs鈥 -tant en import com en condicions-, es desperti l鈥檌nter猫s de possibles gestors de presentar-se a la nova licitaci贸, prevista per aquest octubre, si b茅 encara no est脿 tancat.

 

No es donen dates perqu猫 es vol obrir amb totes les garanties

Per la seva banda, l鈥橝juntament no es vol aventurar a donar noves dates i apunta que la prioritat 茅s obrir l鈥檈quipament amb totes les garanties. La concessi贸 preveu externalitzar la gesti贸 del futur Museu Casteller de Catalunya durant un per铆ode de deu anys per import de poc m茅s de 7 milions d鈥檈uros.

 

A l鈥檈stiu, per貌, davant la manca d鈥檈mpreses interessades -no es va oficialitzar cap sol路licitud-, la mesa de contractaci贸 va haver de declarar el concurs desert.

 

脡s per aix貌 que el consistori ha hagut d鈥檌niciar altre cop els tr脿mits per a una nova licitaci贸, ajustant el plec de cl脿usules que havia establert. Aix貌 suposa un nou rev茅s en la posada en marxa d鈥檃quest equipament, ubicat a tocar de la pla莽a del Blat de Valls, a l鈥檈spera que es resolgui el contracte per a la seva gesti贸.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
Al-d盲lla
Sense embuts, la majoria de els Ciutadans saben i sabien que aix貌 del museu era fer volar coloms, que fotia i fot olor a florit, tot i aix铆 alg煤 va saber vendre al conjunt de Valls que el dia de la inauguraci贸 tots seriem molt feli莽os i ens tindrien enveja per tenir-lo, dons ja el tenim i sord que 茅s de Catalunya. Dona la sensaci贸 que a la llarga costar脿 m茅s de conservaci贸 que el fet del negoci en si, sembla b茅 una guardiola amb el cul foradat. Els fracassos a Valls son constants, anomenar茅 el