ÚLTIMA HORA

Greu accident en un edifici a Valls amb un evacuat amb helicòpter

EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Robatori d'un vehicle a la urbanització Mas del Plata de Cabra del Camp

Els fets van passar la matinada del dissabte 18 de maig i els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas
Un segon veí assegura que els encaputxats també van intentar entrar a casa seva | J.G.

 

Segons el cos dels Mossos d’Esquadra, s'està investigant el cas del robatori d'un vehicle que es trobava a l'interior d’un habitatge de la urbanització Mas del Plata del municipi de Cabra del Camp. Quatre homes encaputxats van robar el cotxe i van intentar accedir a una segona casa el dissabte 18 de maig al voltant de les 5 de la matinada. Un veí va donar la veu d’alarma i els lladres van fugir amb el cotxe sostret.

 

Els propietaris del vehicle robat, un Peugeot 206, estaven dormint a l'interior de l'habitatge, al carrer Darnius de la urbanització, i no es van adonar dels fets fins al matí, quan van trobar a faltar el cotxe. Suposen que van treure el cotxe en punt mort, sense fer soroll.

 

Un altre veí assegura que els encaputxats també van intentar entrar a casa seva, ja que es va trobar els quatre homes dins del seu jardí, però va començar a cridar i va trucar a la policia, per la qual cosa els lladres van acabar fugint de la zona. Ell també va interposar la corresponent denúncia dissabte al matí, tal com ha confirmat el cos de Mossos d’Esquadra.

 

Segons fonts policials, aquests vehicles sostrets els lladres els acostumen a utilitzar per robar en altres indrets. Els veïns de Mas de Plata encara no ha pogut recuperar el vehicle robat i assegura que, més enllà del dany provocat per la sostracció, tenen por i una gran sensació d’inseguretat en tota la urbanització.

 

Potser també t'interessa:

Més notícies de la categoria Alt Camp