Roger Torrent visitarà El Pla de Santa Maria aquest diumenge

El President del Parlament farà un acte polític amb el lema ‘Fins que siguem lliures’ i estarà acompanyat per les diputades del Camp de Tarragona Noemí Llauradó i Raquel Sans
El president del Parlament, Roger Torrent, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

 

El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, participarà en un acte polític obert a tothom amb el lema ‘Fins que siguem lliures’ al Pla de Santa Maria diumenge vinent, dia 24 de febrer, a les 12.00 hores.

Aquesta visita arriba després que Torrent anunciés que venia al Pla de Santa Maria el passat 26 de febrer, però que es va haver d’ajornar a darrera hora.

L’acte d’aquest diumenge tindrà lloc a la sala parroquial, a la plaça de l’Església, on podran assistir els veïns i veïnes del municipi i tot aquell que ho desitgi. Aquesta trobada comptarà també amb les intervencions de les dues diputades del Camp de Tarragona, la reusenca Noemí Llauradó i la vallenca Raquel Sans.

Amb el judici en marxa, el contacte amb la gent és «necessari»

Per la seva banda, en referència a aquestes trobades amb els veïns, el president comarcal d’ERC a l’Alt Camp, Josep Maria Pallàs, explica que Esquerra «té una voluntat permanent de diàleg directe amb la ciutadania, i tots els seus responsables recorren el territori per escoltar les inquietuds i l’estat d’ànim del poble».

Al mateix temps, Pallàs diu que la formació «és conscient de  l’intens soroll mediàtic a què el poble català és sotmès. Aquest soroll mediàtic, farcit de mentides i intoxicacions té en l’independentisme en general i a ERC en particular un dels seus objectius centrals». Ara, amb el judici ja en marxa al Tribunal Suprem, el contacte directe amb la gent «esdevé encara més necessari».

El dirigent comarcal creu que «els líders d’Esquerra que no pateixen exili o presó recorren les nostres viles i ciutats per explicar la necessitat de construir la República Catalana i per donar compte dels passos que s’estan fent en aquest sentit». En aquest sentit, la visita de Roger Torrent al Pla de Santa Maria s’enfoca des d’una perspectiva «per donar compte del compromís irrenunciable de la gent d’Esquerra per la República Catalana de tots i totes».

"Ciutadans desembarca a l'Alt Camp per primera vegada amb una agrupació local a Valls" "REPORTATGE: Les pedanies, o com gestionar 10 pobles alhora"