estació-autobusos-valls

El servei de bus urbà de Valls serà gratuït per a tota la població a partir de 2020

També es posarà en funcionament el servei de busos llançadora des del centre de la ciutat fins al cementiri per evitar col·lapse de cotxes en aquest punt

El bus urbà de Valls serà gratuït per a tota la ciutadania. Aquesta mesura prevista en el pacte de govern municipal entre Junts per Valls i ERC-Compromís s'implementarà a partir del mes de gener de 2020, amb la voluntat de promocionar hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament s'apunta que es vol facilitar, en la mesura que sigui possible, la mobilitat en els diversos punts de la ciutat i millorar la connexió entre els barris. Per això, en poques setmanes també es posarà en funcionament un servei de busos llançadora del centre de la ciutat fins al cementiri per a la ciutadania, un servei gratuït, per evitar col·lapse de cotxes, així com facilitar l'anada al cementiri a persones amb mobilitat reduïda. Tot plegat té per objectiu reduir la despesa als viatgers i guanyar en sostenibilitat.

Fins ara, només els ciutadans majors de 65 anys i les persones amb alguna discapacitat gaudien de l'excepció de pagament de l'autobús urbà. La bona acollida d’aquestes mesures i l'augment de viatgers ha incentivat la decisió d’ampliar la gratuïtat a tots els usuaris.

Potser també t'interessa: